NBA Speltips 23/5: Golden State warriors – Houston Rockets (Western Finals)

Godkväll basketfans! Gårdagens spel på Cavs -5,5 poäng satt fint. Sidospelet på Al Horford bommades med minsta möjliga marginal. Hans första trea kom redan i första halvlek. Vi behövde bara 1 till för att spelet skulle sitta. Trots försök så satt den tyvärr aldrig. Vi går vidare med nattens möte i western finals mellan Golden State warriors och Houston Rockets. Haka på!

Matchen

Golden State var magiskt bra förra matchen samtidigt som Rockets stod för en ytterst blek insats. Jämnare att vänta inatt och ett handikapp på +9,5 poäng till Rockets blir spelet jag väljer här. Mike D’antoni blev inte Coach of the year utan att kunna få sina mannar att prestera bättre efter ett tungt nederlag. Spelare som Harden och Chris Paul kommer bjuda på sitt yttersta denna match efter blowouten senast. Här pratar vi trots allt om segrarna i Western Conference och att de skulle lägga sig platt här och låta Golden State köra över dom ser jag helt enkelt inte som troligt. Att åka hem med 2-2 i matcher istället för 1-3 blir nog också skillnaden på om man har chans att gå till nationella finalen eller ej.  Spelet blir alltså Rockets +9,5 poäng till 1,76. Lycka till vid rygg.

✅ Rockets har vunnit här tidigare

✅ Truppen lär vara galet revanschsugna efter blowouten senast

✅ Andra matchen på samma plan, inte samma kontrast som första mötet på bortaplan

✅ Iguodala osäker till spel vilket hade stört gsw’s startrotation

⚠ Golden State i momentum är ruggiga

Speltips: Houston Rockets +9,5 poäng @1,76

Units: 7

Spelstopp: 03:00

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

Tipsa om NBA Speltips 23/5: Golden State warriors – Houston Rockets (Western Finals) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades