NBA Speltips 23/2: Cleveland och Orlando skapar magi

Godkväll bettingvänner. NBA drar igång igen efter allstarhelgen och jag tror mig ha funnit en väldigt bra dubbel till inatt. Gårdagens spel på norska ligan var väldigt märklig då Froya som bara kom med 9 man till matchen ändå lyckades vinna med 37 poäng. En sur förlust men för er som hängde med på livespelen under natten så blev det grov kompensation för den missen. 4 satta livespel 1 push och 1 förlust får väl ändå ses som godkänt. Nattens 2 matcher som jag kollat in är mellan Orlando Magic – NY Knicks och Cleveland Cavaliers – Washington Wizards. Haka på!

Match 1: Magic – Knicks

Magic har behövt pausen som Allstarhelgen innebar. Man blev av med NBAs fulaste frisyr Elfrid Payton i tradefönstret och hade många skador. Nu gör lagets bigman Aaron Gordon comeback och startfemman ser bättre ut än vad den gjort på länge. Knicks däremot saknar lagets stora stjärna Kristaps Porzingis som verkar bli borta resten av säsongen. Man har bara 1 vinst på lagets 9 senaste bortamatcher och det ser väldigt tungt ut för Knicks.

Jag spelar Orlando Magic -3 poäng till 1,92

Match 2: Cavs – Wizards

Lebron James och hans Cavaliers fick en rejäl nytändning när man tradade bort Thomas och istället gjorde en jätterotation i laget. Lebron själv ser bättre ut än på mycket länge och finaldrömmarna har nog börjat leva igen. Wizards slog man trots att laget var i kris hela 2 gånger på bortaplan och nu tar man alltså emot dom hemma. Wizards som är utan Wall har ändå klarat sig ganska bra men inatt möter man helt enkelt ett för bra motstånd. Jag tycker dock linan är satt lite högt och väljer att spela Cavs -3 poäng till 1,62 istället.

Speltips: Magic och Cavs i en dubbel @3,12

Units: 6

Spelstopp:  01:00

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

 

Tipsa om NBA Speltips 23/2: Cleveland och Orlando skapar magi till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades