NBA Speltips 23/12: Warriors och Suns singlas

Godkväll basketvänner! Spurs gjorde oss inte besvikna och liret med 8 units satt fint. Svårbedömd omgång inatt men jag tycker mig hittat 2 spel som känns väldigt intressanta. Jag tror Warriors är hämndlystna och Suns visar mest hjärta. Spana in tänket nedan.

Washington Wizards som går ruskigt tungt tar emot Phoenix Suns inatt. Enkel hemmavinst tänker många, precis som när man mötte Hawks. Problemet är ju bara att Hawks vann matchen med 118-110 och Wizards såg ut som att man inte brydde sig det minsta. Nej något är riktigt fel i detta laget och Suns svävar på moln just nu. 4 raka vinster och senast slog man självaste Celtics. Booker och Ayton blev riktigt jobbiga för Celtics och jag tror man kan ge Wizards bekymmer här. Suns är skadefria medans Wizards fortsatt saknar Howard och möjligtvis Porter som är GTD. Suns +8 poäng liras till 1,73.

Warriors – Mavericks

Golden State har haft skadebekymmer på sina stora pjäser hela säsongen. Därför var förlusten mot Jazz oväntad när hela big four med Curry, Thompson, Green och Durant kunde lira. Här är jag helt inne på att ett skadedrabbat Mavericks får ta smällen. Warriors får återvända till Oracle Arena och får hemmafansen i ryggen och en blowout känns närmre till hands än en tight match. Mavericks kommer dessutom från 4 raka förluster och får extremt svårt att vända trenden mot ett Warriors med hämndbegär för den senaste förlusten mot Jazz. Normalt gillar jag inte att spela höga minuslinor men Warriors -11 poäng till 1,88 känns faktiskt som ett bra lir i detta fallet.

2 units per match investeras och jag tror självklart på dubbel lycka till morgonkaffet. Lycka till vid rygg.

✅ Suns har 4 raka segrar varav senaste kom på bortaplan mot Celtics

✅ Wizards har bara 1 vinst på lagets 7 senaste matcher

✅ Golden State hade 6 vinster på lagets 7 senaste matcher innan förlusten mot Jazz senast. Mavericks kommer med 4 raka förluster och skadebekymmer till detta möte

⚠️ Wizards är i desperat behov att vända trenden men laget visar inget hjärta överhuvudtaget, dock besitter man ett par spelare av hög klass

Speltips 1: Phoenix Suns +8poäng @1,73

Speltips 2: Golden State Warriors -11 poäng @1,88

Units: 2 på varje singel

Spelstopp: 01:00

Spelbolag, Leovegas, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om NBA Speltips 23/12: Warriors och Suns singlas till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Spelpaus och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades