Nba Speltips 23/1: Suns – Timberwolves (Maxbet)

Godmorgon basketfans! Det har blivit dags för en maxbet och jag gillar verkligen förutsättningarna vi får här. Mötet känns igen eftersom samma lag möttes den 21a men denna gång har Suns hemmaplan. Spana in mina tankar här nedan.

Suns överpresterade grovt i förra mötet och matchen blev något av en shootout där båda försvaren läckte som såll. Timberwolves lyckades med nöd och näppe smita undan med segern efter ett snyggt sista anfall av Derrick Rose som avgjorde på egen hand. Linan på 230 poäng gav en push då matchen slutade 114-116.

Timberwolves behöver verkligen ännu en seger här men man har hittills denna säsong varit katastrofalt dåliga på bortaplan. Nu möter man dock ett Suns som är det sämsta laget i ligan och kan man skärpa försvaret har man god chans att komma undan med segern här.

Vi får 1,81x degen för samma lina som senast här, alltså 230 poäng men med den stora skillnaden att Suns har hemmaplan. Här har lagen inte klivit över linan på de 14 senaste mötena och med tanke på att Timberwolves inte alls fungerar lika bra borta som hemma så ser jag mina chanser som väldigt goda här. Därför drar jag till med ett maxbet.

Ayton och Holmes är fortsatt frågetecken för Suns medans Covington och Jones fattas för gästerna. Stort lycka till om ni ryggar men kom ihåg att sport är sport och ett maxbet är inte detsamma som garanterad vinst.

✅ Suns överpresterade grovt senast lagen möttes

✅ I Phoenix har man inte klivit över linan på de 14 senaste mötena

✅ Viktig match för Timberwolves som behöver skärpa försvaret för att ha en chans eftersom man gör betydligt mindre poäng borta än hemma

⚠️ Lagen hamnade i en shootout senast med otroligt mycket fouls. Hela 72 frikastförsök som resulterade i 54 poäng.

Speltips: Under 230 poäng @1,81

Units: 10/10

Spelstopp: 03:00

Spelbolag: Unibet, 200% bonus upp till 2000kr

Tipsa om Nba Speltips 23/1: Suns – Timberwolves (Maxbet) till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades