NBA Speltips 22/5: Big Al blir huvudperson i Cavs – Celtics

Godkväll Spelvänner! Dags för match 4 mellan Cavs och Celtics i Eastern Finals. Boston stod för en härdsmälta senast och blev totalt överkörda av Lebron och hans Cavs. I skrivande stund så går eftermiddagsreken på Alba Berlin -6,5p in och Big Al Horford blir matchens huvudman. Häng med på mina tankar kring nattens nba.

Cleveland Cavaliers – Boston Celtics

Från att Boston såg otroligt starka ut hemma så såg man väldigt vilse ut senast när Lebron och Co fick sätta ett ordentligt avtryck på Eastern finals. Jag tror denna matchserie kommer gå till 7e avgörande. Lagen är helt enkelt alldeles för starka på sina egna hemmabanor. Inatt tror jag Cavs upprepar bedriften från senast dock så blir det ingen överkörning. Celtics tränare Brad Stevens har sagt i intervjuer att han måste tänka om och rotera sina big men Al Horford, Marcus Smart och Aaron Baynes för att få ut mer av dom både offensivt som defensivt. Här har jag hittat ett intressant spel i Al Horford. Han gjorde endast 7 poäng senaste matchen varav en 3 poängare. Han spelades väldigt centralt och blev på så sätt isolerad matchen igenom. Nu tror jag Coach Stevens roterar för att få ut mer av Big Als 3 poängsskytte och då är oddset på att han gör över 1,5 trepoängare hela 2,75x pengarna. Väl värt att syna. Jag tror som sagt att Cavs ändå vinner matchen och spelar -5,5 poäng till Cavs till 1,70x pengarna. Lycka till vid rygg.

✅ Cavs körde över Boston senast. Mentalt övertag på hemmaplan

✅ Lebron gjorde ”bara” 27 poäng och fungerar utmärkt som spelfördelare vilket engagerar hela laget

✅ Båda lagen är mycket starkare hemma än borta

✅ Al Horford gjorde bara 7 poäng senast men ändå 1 trea. Han bör göra mer poäng idag och chansen till minst 2st treor bör ses som stor.

⚠ Matchen kan bli gnällig och många fouls delas ut

⚠ Matchen blir poängsnål

Speltips: Al Horford att göra över 1,5 trepoängare @2,75 (4 units)

Speltips: Cavs -5,5 poäng @1,70 (7 units)

Spelstopp: 02:30

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

Tipsa om NBA Speltips 22/5: Big Al blir huvudperson i Cavs – Celtics till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades