NBA Speltips 22/3: Cleveland Cavaliers – Toronto Raptors

Godkväll Spelvänner! Inatt väljer jag att spela på matchen mellan Cleveland Cavaliers – Toronto Raptors. Gårdagen var en sån galen besvikelse där OKC och framförallt Carmelo Anthony förlorade mot ett Boston med hela 5 viktiga spelare borta. Däribland Irving, Smart och Brown. Spelet på Rockets satt dock fint. Men Anthony missar båda straffkasten med ett fåtal sekunder kvar och utan de missarna hade förmodligen spelet suttit då Boston inte hade haft en chans att kvittera eller vinna. Men nu fokuserar vi på nattens match.

Matchen

Cleveland fortsätter att ha skadeproblem. Inför nattens möte har man Korver, Nance och Osman borta men eventuellt även Thompson och Hood. Försvarspelet fortsätter att vara ett av NBAs sämsta och även om Lebron James spelar väldigt bra så presterar inte resten av laget på en bra nivå. När man nu skall möta Raptors som leder Eastern Conference och är ett av ligans bästa defensiva lag så tror jag man får svårt. Raptors och Cavs är bittra rivaler och de som tror att Raptors skulle ta lätt på denna matchen tror fel. Jag tror absolut att man vill bevisa sig här och trycka ner Lebron i skorna.

Det har funnits frågetecken kring om huruvida Demar DeRozan kommer spela men han har blivit klar för spel enligt många amerikanska medier. Även utan honom är Raptors ett fruktansvärt bra lag och att Raptors inte listas som favoriter här ser jag som väldigt märkligt. Jag väljer dock sida och spelar den raka 2an på Raptors till 2,05x degen. Man är helt enkelt det bättre laget denna säsong. Lycka till vid rygg.

Speltips: Raptors att vinna matchen @2,05

Spelstopp: 00:00

Units: 8

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Cleveland

 

Tipsa om NBA Speltips 22/3: Cleveland Cavaliers – Toronto Raptors till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades