NBA Speltips 22/12: Spurs – Timberwolves

Godkväll bettingfans! Ja vad ska man säga om gårdagen. Miami Heat blev den klängiga lillebrodern jag hade målat upp dom som men nu tog föräldrarna i form av domarna helt och hållet deras parti. Det är väldigt sällan man kan skylla ett resultat i basket på domarn men här var ett extremt undantagsfall. Matchen avgjordes på 2 poäng. Precis det som Rockets fick bortdömt i slutet på tredje quartern trots att domarna först godkänt det. Vidare fick Heat gå hårt åt Harden hela matchen, många gånger helt utan åtgärd från domarna. Märks det att jag är bitter än? Nog om det, inatt ska jag nämligen lägga hela 8 units på ett guldkorn i matchen mellan Spurs – Timberwolves. Häng med!

Spurs har verkligen kommit igång och har kört över sitt motstånd i lagets i 6 av lagets 7 senaste matcher. Visst kom en oförklarlig plump mot Bulls men det repade man sen fort med segrar mot Philly 76ers och senast mot Magic. DeRozan har verkligen börjat hitta sin roll i startfemman och tillsammans med Aldridge är dom en jobbig duo för motståndarna.

Timberwolves däremot går blytungt på bortaplan där man bara har 2 segrar på 14 försök denna säsong. Man kommer till detta möte med bara 1 vinst på lagets 6 senaste matcher och med Jeff Teague skadad. Spurs har man bara slagit 3 gånger på bortaplan de senaste 20 mötena lagen emellan.

Gasol och Murray har Spurs varit utan en längre tid nu och man har visat att man duger gott även utan dom. Jag ser inte att Twolves ska mäkta med att vända sin usla bortastatistik mot ett hemmastarkt Spurs och investerar 8 units på Spurs -2 poäng till fina 1,70x degen. Lycka till vid rygg.

✅ Spurs har 6 vinster i storartad stil på lagets 7 senaste matcher

✅ Timberwolves är urusla på bortaplan med bara 2 segrar på 14 försök

✅ Gästerna har bara vunnit borta mot Spurs 3 gånger på de 20 senaste försöken

⚠️ Spurs floppade rejält mot Bulls för 3 matcher sen. En riktig plattmatch är det enda jag kan se gå emot oss här

Speltips: Spurs -2 poäng @1,70

Units: 8

Spelstopp: 02:30

Spelbolag: Leovegas, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om NBA Speltips 22/12: Spurs – Timberwolves till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades