NBA Speltips 22/1: San Antonio Spurs – Indiana Pacers

Godkväll Bettingvänner! Utmaningen mot Jimmy igår gick inte i lås men det går fler tåg. Back to business och inatt bjuds vi på en kanonmatch mellan San Antonio Spurs och Indiana Pacers. Jag är övertygad kring utgången i denna match och tänker spela 10/10 units. Häng på!

Matchen

Spurs spelar en riktigt bra basket även denna säsongen och har gjort det riktigt bra trots avsaknaden av Leonard. Till denna match ser man ut att få tillbaka skarpskytten Ginobili.  Med lirare som Aldridge och Parker i laget som kan göra det där lilla extra och med stora Gasol under korgen så ser jag Spurs vinstchanser som väldigt goda i denna match.

Analys/Statistik

Spurs hemmastatistik denna säsong är 19 vinster och bara 2 förluster. Man har 14 raka hemmavinster inför detta möte. Man tillåter minst poäng i hela nba med ett snitt på 97,6. Detta är Pacers sista match på deras 5 matcher långa bortaturné och man har 2 vinster och 2 förluster. De senaste 2 har slutat med förlust och det märks att man saknar skadade Turner i startfemman. Totalt har man 10 vinster och 12 förluster på bortaplan denna säsongen. Båda lagen har fått 1 dags vila inför detta mötet och jag kommer spela San Antonio Spurs -5 poäng (insatsen tillbaka vid vinst med exakt 5 poäng) till 1,77x insatsen. Lycka till vid rygg!

Speltips: San Antonio Spurs -5 poäng @1,77

Units: 10

Spelstopp: 01:00

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr via denna länk

Tipsa om NBA Speltips 22/1: San Antonio Spurs – Indiana Pacers till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades