NBA Speltips 21/5: Golden State Warriors – Houston Rockets

Godkväll basketfans! Boston hade glömt skorna hemma igår när Cavs vann med hela 30 poäng i en riktig blowout i Cleveland. Detta trots att Lebron ”bara” gjorde 27 poäng. Från att James och Love var de enda som gjorde över 10 poäng i match 2 så stod helt plötsligt hela Cavs startfemma på över 10 poäng per man i match 3. Snacka om Lebroneffekt på hemmaplan. Vi går vidare till nattens match och mötet mellan Golden State warriors och Houston Rockets. Haka på!

Matchen

Rockets lyckades slå tillbaka i match 2 efter en riktig näsbränna i första mötet i Houston. Nu vänder matchserien till att Warriors får 2 raka hemmamatcher och att man lyckades knipa 1 vinst på bortaplan måste kännas otroligt skönt för de regerande mästarna. Trycket lär vara öronbedövande inatt när den gula väggen skall lyfta sitt lag till hemmaseger. Warriors är ett tungt lag att möta i vanliga fall men på hemmaplan i ett slutspel så krävs en extraordinär insats från motståndarna för att vinna. Jag har en känsla av att Curry kommer vara brutal denna match och spelar Golden State warriors -6,5 poäng till 1,72. Dels har warriors revansch att utkräva för senaste mötet här som Rockets vann i grundserien. Men warriors är också ett lag som ytterst sällan förlorar 2 matcher i rad. Jag känner mig bekväm med spelet och investerar 8 units. Lycka till vid rygg.

✅ Warriors är extremt hemmastarka

✅ Startfemman är intakt

✅ Curry blir bara bättre och bättre efter sin skada

⚠ Rockets har vunnit här tidigare

Speltips: Golden State warriors -6,5 poäng @1,72

Units: 8

Spelstopp: 02:00

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

Tipsa om NBA Speltips 21/5: Golden State Warriors – Houston Rockets till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades