NBA Speltips 21/4: En rolig och en trolig trippel

Godkväll basketfans! Golden State ordnade fint klirr i kassan igår då man återigen städade undan Spurs. Inatt bjuds vi på 3 matcher och jag tänker spela 2 olika tripplar. En rolig och en trolig. Hakar du på?

Match 1: Indiana Pacers – Cleveland Cavaliers

Lebron gjorde verkligen skillnaden senaste mötet då han stod för 20 poäng bara i första quartern. Han bar verkligen cavs på sina axlar och gjorde hela 46 poäng i matchen. Ser man till resultatet som slutade 100-97 så kan man tro på ett oerhört jämnt slut men Oladipo satte sista trean i sista sekunden. Vad jag reagerade på mest var att Pacers faktiskt såg rädda ut för Lebron. Men rotationen i startfemman gav effekt för Cavs och Korver samt Love stod också för bra insatser. På den roliga spelar jag den raka 2an här. På den troliga spelar jag Cavs +5,5 poäng.

Match 2: Washington Wizards – Toronto Raptors

Raptors leder matchserien med 2-0 och här vänder alltså serien till att Wizards spelar 2 matcher på hemmaplan. 1an i Eastern ser väldigt övertygande ut och jag kan för mitt liv inte förstå varför Wizards är favoriter här. Ingen skada på någon betydande spelare i Raptors och så länge Beal och Wall inte presterar på en utomjordisk nivå så ska Raptors ses med stor chans att svepa denna matchserien med 4-0. Jag spelar även här den raka 2an på den roliga och Raptors +5,5 poäng på den troliga.

Match 3: Milwaukee Bucks – Boston Celtics

Boston leder denna matchserie med 2-0 och övertygade senast. Första matchen gick till förlängning men senast kunde man kontrollera matchen hela vägen och vinna med hela 14 poäng. Visst är Bucks ett bättre hemmalag än bortalag men att 2an i Eastern ger närmare 3x degen med samma startfemma som man matchat hela denna matchserie ser jag som ett galet överodds. Jag spelar den raka 2an på den roliga och Boston +9 poäng på den troliga. Lycka till vid rygg.

Speltips Rolig: Trippel @12,09

Speltips Trolig: Trippel @2,93

Units: Rolig 3, Trolig 6

Spelstopp: 01:00

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

 

Tipsa om NBA Speltips 21/4: En rolig och en trolig trippel till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades