NBA Speltips 21/3: Houston och Oklahoma i en dubbel

Godkväll Spelvänner! Igår hoppade man in på vinnarspåret igen när Spurs ordnade degen efter en skakig 3e Quarter. Man ryckte upp sig tillslut och vi kunde se vinsten segla in i mål. Golden State drabbades av ännu ett tungt avbräck då Green utgick efter ca halva matchen. Inatt är en riktigt smarrig runda i nba och jag tror mig ha funnit en grym dubbel i Houston och Oklahoma. Spana in det här!

Matcherna

Först ut har vi Boston Celtics – OKC. Boston har en jobbig period just nu med lagets stjärna Irving skadad. Endast 2 vinster på de 5 senaste matcherna. Skadelistan är betydligt längre än endast Irving även om hans frånvaro betyder mest. Brown, Hayward, Smart och Theis noteras även dom som skadade inför detta möte. OKC har endast Roberson på skadelistan och Carmelo Anthony är äntligen tillbaka. Laget är i bra form med 6 raka vinster och segrar mot såväl Clippers som Raptors senast. Westbrook presterar på toppnivå och kommer taggad till max inför detta möte då han hade en sämre prestation senast lagen möttes. Jag spelar OKC -3 poäng till 1,71.

Andra matchen är supermötet mellan Portland – Rockets. Houston har 22 segrar på lagets 23 senaste matcher och man visar ingen tendens på att sakta ner. Startfemman intakt och endast Wright på skadelistan. Portland har 13 raka segrar och håller sina motståndare till 103 gjorda poäng per match i snitt. Enda laget som inte ingår i den statistiken är just Rockets. Mot Portland har Rockets snittat 122,6 poäng och jag tror vinststreaken avslutas inatt för Blazers. Båda gångerna som lagen mötts denna säsong har Rockets vunnit och jag spelar därför Rockets -3,5 poäng till 1,71. Lycka till vid rygg.

Speltips: Dubbel @2,93

Units: 6

Spelstopp: 01:00

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här.

 

 

Tipsa om NBA Speltips 21/3: Houston och Oklahoma i en dubbel till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades