NBA Speltips 21/12: Miami Heat – Houston Rockets

Godkväll basketfans! Gårdagen var inget kul där Jazz gjorde en jättematch och slog Golden State. Således rök både fyrling och singel och det får bokföras som en plump i protokollet. Men vi hade 5 raka innan dess och inatt hoppar vi in på vinnartåget igen. Nattens lir hittar jag i matchen mellan Miami Heat och Houston Rockets. Haka på!

Rockets börjar äntligen se ut som laget vi är vana vid igen och kommer med 5 raka segrar inför detta möte. Visst är man backtoback och det hade kunnat avskräcka om det inte vore för en ytterst viktig detalj att ta hänsyn till.

Miami Heat har lyckats nypa 2 segrar på bortaplan mot Grizzlies och Pelicans som själva har skadebekymmer. Dock så är Heats otroligt viktiga Pointguard Goran Dragic skadad och kan bli borta i upp till 8 veckor. Laget har därför fått rotera friskt bland sitt manskap och det börjar ta ut sin rätt. Skador på Winslow, Richardson, Johnson och Waiters. Några kommer spela ändå men det är helt klart att truppen är sliten.

Harmonin och skadeläget i Rockets ser däremot riktigt bra ut och med en Harden som levererar på toppnivå så ser jag Rockets med god chans att förlänga vinstsviten här. Endast Ennis fattas och i lagets förra match mot Wizards sköt man hela 55 trepoängare och satte 26 av dessa. Just 3 poängsskyttet är ju vad detta laget är känt för och när det stämmer är det få lag som får stopp på Rockets.

Rockets -3,5 poäng till 1,90x degen blir nattens lir. 3 units investeras. Lycka till vid rygg.

✅ Rockets har 5 raka vinster och kanonform för dagen

✅ Dragic skadad för Heat tillsammans med småskador på stora delar av truppen, tvingas rotera friskt

✅ Rockets 3 poängsskytte tillsammans med Hardens form

⚠️ Heat kan vara som den klängiga lillebrodern som vägrar ge sig

Speltips: Rockets -3,5 poäng @1,90

Units: 3

Spelstopp: 02:00

Spelbolag: Leovegas, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om NBA Speltips 21/12: Miami Heat – Houston Rockets till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades