NBA Speltips 21/10: LA Lakers – Houston Rockets

Godkväll spelvänner! Ett par dagar med motgångar hoppas jag kunna vända inatt i stormötet mellan Lebrons Lakers och Hardens Rockets. Jag tycker det finns en hel del faktorer som talar för mitt val av spel här. Haka på!

LA Lakers – Houston Rockets

Lakers storvärvning av Lebron James har väl gått få förbi. Hemmapremiär mot inga mindre än Houston Rockets och deras MVP James Harden. Lakers fick stryk i premiären mot Trail Blazers i en mycket sevärd match som slutade 128-119. Lebron såg riktigt bra ut och stod för 26 poäng och 12 rebounds. Framförallt såg Lakers väl ihopspelade ut trots omställningen för de yngre spelarna som Ball, Kuzma och Ingram. En stor anledning till detta är värvningen av Rondo. Både han och Lebron tror jag kan lyfta detta Lakers till nya höjder.

Rockets däremot blev totalt överkörda i sin hemmapremiär av New Orleans Pelicans. Det var uppenbart hur mycket man saknar Ariza och Mbah Moute i sitt försvar. Matchen slutade 112-131 och spelet såg riktigt hackigt ut vissa stunder i matchen. Visst skall man ses som ett lag att räkna med i slutspelet men jag tror man har en hel del att jobba på för att komma upp i den nivå man satt upp för sig själva. Lebron är van vid höga förväntningar och inför hemmafansen i sin nya klubb så tror jag han infriar förväntningarna. Denna enorma energiboost tror jag smittar av sig på resten av laget och det skulle inte förvåna mig om hela truppen höjer sig ett par snäpp här. Jag väljer att spela den raka 1an här till fina 2,35x degen. Lycka till vid rygg.

+ Lakers får ett lyft över Lebrons debut på hemmaplan

+ Man känns mer ihopspelade med de nya tillskotten jämfört med Rockets

+ Försvagat försvar i Rockets passar spelare som Lebron och Ingram som gärna bryter in under korg

– Man vet vilken kapacitet som finns i Rockets men kan man verkligen ställa om så pass mycket som kommer behövas här?

Speltips: Lakers vinner matchen @2,35

Units: 6

Spelstopp: 04:30

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om NBA Speltips 21/10: LA Lakers – Houston Rockets till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades