Nba Speltips 21/1: Minnesota Timberwolves – Phoenix Suns

Godkväll basketfans! Högoddsaren letade sig inte hem igår då Pacers försvar lyckades neutralisera Doncic. Linan gick under 215,5 poäng men Pacers vann matchen. Den var som sagt kittlande och bara värd en mindre insats men inatt är det dags för en bet med 8 units som insats igen. Vi kollar in mötet mellan Minnesota Timberwolves och Phoenix Suns. Häng med!

Minnesota har glidit ner till en 11e plats och det är främst lagets otroligt dåliga bortaspel som gör det svårt för detta lag att aspirera på en slutspelsplats. Racet är inte kört än men nu har man börjat tappa mark även på hemmaplan även om det är där man tar större delen av lagets poäng. Suns ligger hopplöst sist i tabellen men sprattlar till emellanåt. Senast fick man dock en skada på lagets positiva överraskning Ayton som lämnade matchen med en stukad vrist. Han är osäker till spel i denna match och vore ett stort avbräck offensivt för Suns.

Jag har fastnat för ett lir på över/under antal poäng i matchen här. Ni som följt mig ett tag vet att jag älskar Underspel och det är frågan om ett sådant även denna gång.

Vi får 1,94x degen på att matchen slutar under 230 poäng. En lina lagen inte klivit över inbördes på de nio senaste mötena och bara 2 gånger de 20 senaste mötena! Minnesota saknar Covington och Jones medans Suns har frågetecken på Ayton, Crawford och Holmes. Sådan statistik och 2 lag som inte rosat poängmarknaden senaste matcherna gör att jag degar in 8 units på under 230 poäng. Även om de skadade spelarna skulle komma till start så spelar lagen ändå poängfattigt historiskt. Lycka till vid rygg.

✅ Lagen har inte klivit över linan på de 9 senaste mötena och bara 2 gånger de senaste 20 mötena.

✅ Skador som gynnar underspelet

✅ Inget av lagen har haft matcher där man gjort mycket poäng senaste tiden

⚠️ Om matchen springer iväg tidigt kan ”jag bryr mig inte” mentaliteten kicka in

Speltips: Matchen slutar under 230 poäng @1,94

Units: 8

Spelstopp: 01:00

Spelbolag: Unibet, 200% bonus upp till 2000kr

Tipsa om Nba Speltips 21/1: Minnesota Timberwolves – Phoenix Suns till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades