NBA Speltips 21/1: Greken utmanar Jimmy

Godkväll Spelvänner! Den 30/11 2017 satte 5spades rekare Jimmy Österman en 28 oddsare som blev den högst vinnande postade ”lappen” i 5spades historia. Alltförlänge har Jimmy fått inneha rekordet så nu är det dags för ett nytt. Jag har knåpat på detta NBA Speltips ett bra tag och detta blir förhoppningsvis en ny ”rekordlapp”. Det blir kortfattat om varje match för att inte göra detta inlägg alldeles för långt. Häng med!

Match 1: Charlotte Hornets – Miami Heat

Miami tappade 16 poängs ledning igår mot Nets! Ja du läste rätt, mot Nets! Man är b2b och mot ett Hornets som är utvilade och har hemmaplan får man det tufft. Jag spelar Hornets -3,5 poäng.

Match 2: Memphis Grizzlies – New Orleans Pelicans

Grizzlies är b2b och kommer vilja ha ett lågt tempo för att ha en chans att hänga med. Pels spelar väldigt långsamt också. I 4 av senaste 5 mötena lagen emellan har man gjort under 212 poäng och det är precis vad jag spelar i denna match.

Match 3: Milwaukee Bucks – Philadelphia 76ers

Senaste 2 mötena lagen emellan har gått under 213,5 poäng. Ta bort Giannis från Bucks och JJ. Reddick från 76ers som båda är skadade ur den ekvationen och valet av spel blir enkelt. Under 213,5p blir mitt val här.

Match 4: Houston Rockets – Golden State Warriors

Trevor Ariza och Gerald Green avstängda för Rockets och Harden kan förmodligen inte spela full tid pga sviter från sin skada. Golden State har sina viktigaste pjäser redo för spel och är NBAs bästa lag. Jag spelar Golden State -3 poäng (även nattens singel)

Match 5: Utah Jazz – L.A Clippers

Jazz är b2b och fick stryk av Knicks igår i en tight match. Man har vunnit 2 av senaste 5 medans Clippers vunnit 6 raka och kommer utvilade. Clippers har viktiga Teodosic och Griffith tillbaka i laget och jag spelar den raka 2an.

Match 6: Portland Trail Blazers – Dallas Mavericks

Portland har 5 raka hemmavinster och kommer med fullt lag till denna drabbning. Dallas har sin stjärna Seth Curry skadad men även Finney Smith och Noel. Lillard och McCollum är brutala just nu för Portland och jag spelar Portland -3,5 poäng.

 

Även om det gått in många timmars jobb till denna rek så är sport alltid sport och allt kan hända. Se detta som det rekordförsök det är och rygga på egen risk. Nu kör vi!

Speltips 1: Sexling. Hornets -3,5p, Golden State -3p, Portland -3,5p, Clippers rak 2a, Bucks 76ers UNDER 213,5p, Grizzlies Pelicans UNDER 212p @30,63

Speltips 2: Singel, Golden State -3 poäng @1,90

Units: Sexling 2, Singel 7

Spelstopp: 01:00

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr via denna länk

 

 

Tipsa om NBA Speltips 21/1: Greken utmanar Jimmy till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades