NBA Speltips 20/5: Cleveland Cavaliers – Boston Celtics (Eastern Finals)

Godkväll Basketfans! Nba drar igång igen inatt efter några dagars uppehåll. Maxbeten på Karhu satt efter ett förlängningsdrama. Vi ligger på rätt sida marginalerna och 3/3 maxbet har suttit bara denna månaden. Dags för match 3 mellan Boston Celtics och Cleveland Cavaliers och här är idén solklar. Bara haka på!

Matchen

Boston leder matchserien med 2-0 i matcher efter imponerande segrar på hemmaplan. Cavs har nog galet med huvudbry efter att James och Love var de enda som stod för 2 siffrigt poängmässigt senast. Celtics fördelar poängen mer jämnt över laget men man har sina starka pjäser både i försvar och anfall. Cavs är som bekant starkare på hemmaplan än bortaplan men man har haft många tighta matcher här under slutspelet. Jag är övertygad om att Boston håller det jämnt i denna match och att bolagen rankat dom som så stora underdogs ska vi ta tillvara på. Celtics är starkare på så många fler positioner än Cavs och jag väljer att spela Celtics +7,5 poäng till 1,76.

Boston är obesegrade på hemmaplan men har lyckats hålla speciellt game 3 tight. Jag tror Cavs har baksmälla här efter torsken senast som Boston lyckades vända i andra halvan och kan behöva 1 match hemma innan man känner sig helt bekväma igen. Risken finns faktiskt att man torskar denna match men kraften från Lebron på hemmaplan är något jag väljer att gardera mig mot. Dock ska handikappet på +7,5p ses som något som kan räcka väldigt långt här. Lycka till vid rygg.

✅ Boston har hållt game 3 tight genom hela slutspelet

✅ Man är ett bättre lag sett till position för position

✅ Man lyckas isolera Cavs så endast Lebron och Love gör mer än 10 poäng

⚠ Lebron på hemmaplan med revanschlusta kan vara extremt farligt.

Speltips: Boston Celtics +7,5 poäng @1,76

Units: 6

Spelstopp: 02:30

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

Tipsa om NBA Speltips 20/5: Cleveland Cavaliers – Boston Celtics (Eastern Finals) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades