NBA Speltips 20/4: San Antonio Spurs – Golden State Warriors

Godkväll basketfans! Gårdagen skrällde men i fel match för dubbeln. Lebron blev den avgörande faktorn för Cavs när han gjorde hela 20 poäng i första quartern. Ändå slutade matchen 100-97 och Pacers hade gott om lägen att vända matchen men förvaltade inte dom. Att Utah dessutom kunde vinna mot OKC och åka hem med 1-1 i matchserien var väldigt imponerande. Inatt riktar jag enbart in mig på 1 match och det är mötet mellan San Antonio Spurs – Golden State Warriors. Häng med!

Matchen

Golden State är utan sin 3 poängskung Steph Curry. Många trodde kanske då att matchserien mot Spurs skulle bli jämnare än vad den varit. Men Durant och Co har varit fenomenala i båda mötena hittills. Man har vunnit med 116-101 och 113-92. Vad som är mest imponerande med de siffrorna är att man lyckats hålla Spurs kring 100 poängsstrecket. Offensivt vet man att Golden State alltid levererar men att även defensiven funkar så pass bra är väldigt imponerande.

Inatt vänder matchserien och Spurs får spela i sin hemmaborg. Senast lagen möttes här så vann Spurs men då spelade Golden State utan Curry, Durant och Thompson. Matchen var betydelselös för warriors. Spurs hade behövt sin storstjärna Kawhi Leonard här men han är långtidsskadad och när Aldridge inte levererar på maxnivå så blir Spurs lidande. Här tror jag Golden State tar ett järngrepp i matchserien så jag spelar Golden State -4 poäng till 1,90. Lycka till vid rygg.

✅ Inbördes statistik

✅ Durant i högform

✅ Stark Bänk

⚠ Aldridge spelar i regel bättre på hemmaplan

⚠ Popovich är en gammal räv i gamet. (Spurs tränare)

⚠ Hemmastödet

Speltips: Golden State warriors -4 poäng @1,90

Units: 8

Spelstopp: 03:30

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om NBA Speltips 20/4: San Antonio Spurs – Golden State Warriors till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades