NBA Speltips 20/3: San Antonio Spurs – Golden State Warriors

Godkväll basketfans! Efter några tyngre dagar är det dags att hoppa upp på hästen igen. Plusset är ändå bra för månaden och nattens match känns som ett klockrent spelvärde. Matchen jag talar om är den mellan San Antonio Spurs och Golden State Warriors. Häng med!

Matchen

Spurs har nu 3 raka vinster efter att Aldridge kom tillbaka från skada. Senast mot Minnesota stod han för hela 39 poäng och var matchens gigant. Man saknar alltjämnt Kawhi Leonard som är långtidsskadad annars är truppen intakt. Några som däremot har en jobbig period just nu är Golden State warriors. 4 skadade spelare och det är inte vilka som helst. Lagets hela dundertrio i Curry, Thompson och Durant noteras på skadelistan tillsammans med Casspi. Alltså är lagets 3 bästa spelare borta och just därför kan man notera tex att laget fått stryk mot ett lag som Sacramento Kings. Man lyckades slå ett avhakat Phoenix Suns senast men annars har det bara blivit 2 vinster på lagets 5 senaste matcher. Draymond Green blir den som ska dra skeppet i trions frånvaro och även om han är en bra spelare under korg så ser startfemman av naturliga skäl betydligt sämre ut än vad man är van vid. Man har helt enkelt inte ersättare som ens kommer i närheten i kvalité. Curry fungerar ju dessutom som spelmotor så även där blir det lite vilset.

Analys

Spurs är ett lag som är duktiga försvarsmässigt, speciellt under egen korg. När man nu möter ett Golden State med deras 3 bästa 3poängsskyttar borta så blir jobbet betydligt enklare. Curry, Thompson och Durant bidrar på egen hand med 50+ poäng per match och nu har man ingen i truppen som kan täcka upp för den poängskörden. Jag tror Spurs kommer mala ner Golden State här och spelar Spurs -6 poäng till 1,73. Man kommer inte nöja sig med att enbart vinna matchen, man kommer vilja göra det grovt nu när chansen ges. Lycka till vid rygg.

Speltips: San Antonio Spurs -6 poäng @1,73

Units: 7

Spelstopp: 02:30

Spelbolag: 10Bet, 100% Bonus upp till 2000kr här

Tipsa om NBA Speltips 20/3: San Antonio Spurs – Golden State Warriors till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades