NBA Speltips 20/12: Warriors blir grundidé i nattens fyrling

Godkväll basketfans! Vinsterna avlöser varandra just nu och formen är kanon. Igår kunde vi se underspelet på Hawks – Wizards gå in med god marginal trots otroligt mycket fouls. Inatt bjuder jag på en fyrling som ger 10x degen med Warriors som stomme. Haka på!

Golden state har äntligen hittat formen men också lyckats minska ner sin skadelista. Inatt lirar hela drömfyran med Durant, Curry, Thompson och Green. Man har även fått tillbaka Livingston och Igoudala på bänken. Jazz har däremot riktigt grus i maskineriet med bara 1 vinst på lagets 5 senaste matcher. Man har svårt att hitta kontinuitet och mot ett maxladdat Warriors bör man få svårt. Golden state -2 poäng till fina 1,92 liras som nattens singel men jag plockar även med den på kupongen.

Sacramento Kings – OKC

Här är jag helt inne på den senaste trenden som OKC visat upp, nämligen ett förbättrat försvarsspel. Lagen har bara klivit över linan på 236 poäng 3 gånger på de 20 senaste mötena inbördes. UNDER 236 poäng till 1,71 liras.

Milwaukee Bucks – New Orleans Pelicans

Pelicans har riktiga skadebekymmer med poängsprutan Randle borta men även Mirotic. Två naturliga avlastare för Davis som får svårt att göra allt själv mot Giannis och co. Bucks kan bli utan Brogdon som redan missat 2 matcher vilket ställer till det lite i deras rotation också. UNDER 232 poäng till 1,71 liras. En lina lagen bara klivit över 1 gång de senaste 20 mötena och då krävdes övertid!

Philadelphia 76ers – New York Knicks

Två lag som det krånglar en hel del för just nu. Visst är Philly det bättre laget i grunden men det märks tydligt att Phillys bänk är tunn utan Fultz, Patton och Smith. Hardaway kommer spela för Knicks trots skada och frågan är hur många minuter han kan bidra med. Här fullbordar jag nattens fyrling med ännu ett underspel. UNDER 229 poäng till 1,76 liras. En lina lagen bara klivit över en gång på de senaste 20 mötena och även här krävdes det övertid för att göra det.

Speltips 1: Golden state -2 poäng @1,92 (4 units)

Speltips 2: Fyrling @10,0 (1 unit)

Spelstopp: 01:00

Spelbolag: 10bet, 50% bonus upp till 1000kr här

Tipsa om NBA Speltips 20/12: Warriors blir grundidé i nattens fyrling till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades