NBA Speltips 20/11: Megakupong till 44x degen

Godkväll basketfans! Fin dubbel till 3x degen som satt igår då både Magic och Portland gjorde jobbet. Några som däremot behöver träna frikast är Panathinaikos och Olympiakos. Det spelet bommades pga av att lagen bara satte 45 respektive 62% av sina frikast och 23 poäng gick förlorat där. Ändå var vi bara 5 poäng ifrån att spelet satt. Inatt är det istället dags för en megakupong. Omgången ser fin ut på förhand så vi satsar på en stor payday med en liten insats. 44x degen är målet. Nu kör vi.

Pacers – Jazz

Jazz har repat sig efter fiaskot mot Mavericks. Vinst senast mot Celtics vittnar om vilken enorm kapacitet som finns i detta laget. Oladipo fattas för Pacers vilket är ett enormt avbräck och det tror jag fäller avgörandet här. Jazz -3,5 poäng spelas.

Hawks – Clippers

Här blir liret under 230,5 poäng. En lina som lagen inte klivit över på de 20 senaste mötena inbördes.

Pelicans – Spurs

Spurs är backtoback här efter segern mot ett desarmerat Golden state. Pelicans håller högst tempo i nba och lär springa sönder Spurs här. Pelicans -5,5 poäng liras.

Bucks – Nuggets

The Greek Freak levererar på toppnivå samtidigt som Nuggets börjat dala lite efter sin fina start på säsongen. Bucks vann bortamötet med Nuggets senast den 12/11. Hemmaplan och att Nuggets bara har 1 vinst på lagets 6 senaste matcher gör att jag tror på en solid insats från Bucks här. Hemmalaget -5,5 poäng spelas.

Grizzlies – Mavericks

Grizzlies lever på att få lira sin långsamma basket på hemmaplan. Mavericks är inga speedkulor heller och linan på under 202 poäng i matchen liras. En lina lagen inte klivit över på de 6 senaste mötena.

Kings – OKC

OKC utan Westbrook men man har visat gång på gång att man klarar sig bra även utan honom. Passande motstånd här och Schroeder har fyllt upp fint i Westbrooks frånvaro. Samtidigt har man kvar Adams och George på banan. OKC -2,5 poäng spelas.

Speltips: Megakupong (sexling) @44,02

Units: 1

Spelstopp: 01:00

Spelbolag: 10bet, 50% bonus upp till 1000kr här

Tipsa om NBA Speltips 20/11: Megakupong till 44x degen till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades