Nba speltips 20/1: Indiana Pacers – Dallas Mavericks

Godkväll basketfans! Boston vann matchen igår men andra quarterns dåliga skytte förstörde linan och matchen blev onödigt jämn. Inatt kommer jag dela massor av spel i 5spades fb grupp men hemsidan får en högoddsare där jag anser att bolagen är helt fel ute. Spana in min idé från matchen mellan Indiana Pacers och Dallas Mavericks.

Pacers blev totalt överkörda av Philly i lagets senaste match. Ser man till lagets 5 senaste matcher så har man vunnit mot NBAs svagare lag i Knicks, Suns och Cavaliers. Det är matcher ett lag som Pacers bara ska vinna. Däremot när man mött hårdare motstånd som Philly och Boston har det blivit storstryk. Dallas resultatrad med bara 2 vinster på lagets senaste 5 matcher är lite missvisande. Visst förlorade man både mot Spurs och Warriors i lagets 2 senaste matcher men dessa förluster var absolut inte utan att man utmanade två av NBAs hetaste lag just nu. Man förlorade med 4 respektive 5 poäng och spelare som Doncic är extremt svåra att få stopp på.

De senaste 4 mötena mellan lagen har slutat med vinst för Mavericks och jag tror det finns en överhängande chans att Pacers baksmälla från förlusten mot Philly är precis den öppning som Mavericks kan utnyttja här. Oladipo har inte ens mäktat med 30 poäng totalt på Pacers 2 senaste matcher och offensiven blir lidande för hela laget när han inte fungerar till 100%.

4 senaste mötena mellan lagen har också varit poängfattiga historier där man inte klivit över linan på 215,5 poäng så jag väljer att ta ett skott här på att Mavericks vinner matchen och att den slutar under 215,5 poäng till väldigt höga 6,25x degen. 2 units investeras. Lycka till vid rygg.

✅ Mavs har vunnit 4 senaste mötena

✅ 4 senaste mötena har inte gått över 215,5 poäng

✅ Doncic levererar medans Oladipo sett osynlig ut senaste matcherna

⚠️ Pacers har ett enormt bra försvar, bra för underspelet men kan det omvandlas till att man får stopp på Doncic och kan vinna matchen?

Speltips: Matchen slutar under 215,5 poäng och Mavs vinner

Units: 2

Spelstopp: 01:00

Spelbolag: Unibet, 200% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om Nba speltips 20/1: Indiana Pacers – Dallas Mavericks till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades