NBA Speltips 2/5: Golden State Warriors – New Orleans Pelicans

Godkväll Basketfans! Svitavy gjorde oss inte besvikna i kvällens match. Det såg länge hopplöst ut och endast 5 poäng i andra quartern gjorde att man hamnade långt bakom. Men en uppryckning i sista quartern gjorde att man förlorade med 22 poäng och handikappet på 25,5 räckte till. Maj har startat på bästa sätt och vi går vidare till nattens match mellan Golden State Warriors och New Orleans Pelicans. Haka på!

Matchen

Match 2 mellan Warriors och Pelicans. Första matchen vann warriors med hela 126-101. Detta utan Steph Curry. Durant, Thompson och Green var alla fenomenala i denna match och Davies i Pelicans hade inget svar på hur hans lag skulle kunna komma in i matchen. Inatt gör alltså Curry comeback från sin knäskada och enligt tränare Kerr så kommer han kunna spela utan minutrestriktion. Detta innebär alltså ännu en dimension för Warriors. Curry snittar 26,4 poäng per match denna säsong och är som bekant en galet bra 3poängsskytt. Jag ser inte hur Pelicans ska kunna svara här. Speciellt med tanke på hur hemmafansen kommer välkomna Curry tillbaka. Jag tror Golden State bjuder på show inatt och spelar Warriors -9,5 poäng till 1,75x pengarna. Lycka till vid rygg.

✅ Curry gör Comeback

✅ Hemmastödet är enormt

✅ Splashbrothers återförenas (Curry, Thompson, Durant)

⚠ Att Davies och Rondo på nåt sätt spelar på omänsklig nivå

Speltips: Golden State Warriors -9,5 poäng @1,75

Units: 7

Spelstopp: 04:30

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

 

Tipsa om NBA Speltips 2/5: Golden State Warriors – New Orleans Pelicans till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades