NBA Speltips 2/4: Brooklyn Nets – Detroit Pistons

Godkväll Spelvänner! Vi började månaden på bästa sätt när spelet på Tenerife satt tidigare idag. Man tog ledningen med 15 poäng i halvtid men ställde ut skorna i 3e Q och Bilbao kunde hämta in. Men i 4e visade man styrka när man än en gång drog ifrån och kunde vinna med 7 poäng. Inför nattens NBA så har jag kollat in matchen mellan Brooklyn Nets och Detroit Pistons. Kolla in det här.

Brooklyn Nets – Detroit Pistons

Nets vann överraskande igår mot Miami Heat efter en övertidsthriller. Miami stod för en blek insats vilket passar ett jagande Pistons perfekt. Miami ligger nämligen på den åtråvärda 8e och sista slutspelsplatsen precis före Pistons. Att matchen dessutom gick till övertid gör ju att man kan ana trötta ben i Nets till denna match. Detroit har 6 vinster på lagets 7 senaste matcher och förlusten kom mot Rockets. Även om chansen är liten så finns den fortfarande att kunna ta sig till slutspel. Man måste alltså vinna inatt för att drömmen inte skall dö.

Man har slagit både Wizards och Knicks utan Blake Griffin som är skadad. Bullock och Drummond har tagit ansvaret och varit bidragande till lagets senaste vinster i Griffins frånvaro. Man har vunnit 2 av 3 möten med Nets denna säsong. Nu när Nets är avhängda i tabellen och dessutom har gårdagens övertidsmatch i benen så är bordet dukat för Pistons att ta ännu en viktig seger. Jag spelar återigen 8 units och lirar Pistons -1 poäng till det fina oddset 1,91. Lycka till vid rygg.

Speltips: Detroit Pistons -1 poäng @1,91

Units: 8

Spelstopp: 00:00

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om NBA Speltips 2/4: Brooklyn Nets – Detroit Pistons till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades