NBA Speltips 2/3: Miami Heat – LA Lakers

Godkväll Bettingvänner! Starten på mars månad började på bästa sätt igår när spelet på Celtics bara var helrätt. En komfortabel resa och slutresultatet kunde skrivas till 134-106. Således var spelet på -6 poäng aldrig riktigt hotat. Vi spinner vidare med nattens match och även om jag aldrig enbart väger in statistik i mina spel så är denna match utöver att den känns helrätt ett statistiskt guldkorn. Miami Heat – LA Lakers står på menyn och nu ska vi se vad den grekiska kocken har kokat ihop. Haka på!

Matchen

Heat har spänt bågen rejält och är fast beslutna att ta sig till slutspel. Man ligger på en 8e plats i Eastern och kommer med 2 raka hemmavinster inför detta möte med Lakers. Dragic är lagets stöttepelare och levererar på en hög nivå. Trots en tuff start mot Philly senast så kunde man vända på steken och vann med 102-101. Imponerande mot ett så pass bra lag som inte brukar släppa ledningar.

Inatt tar man som sagt emot Lakers som vunnit de 3 senaste matcherna. Dock har segrarna kommit mot Hawks, Kings och Mavs. Lag som ligger utanför slutspelsdiskussionen. Mot just Heat har man haft otroligt svårt på bortaplan. Miami har vunnit de 9 senaste hemmamatcherna mot Lakers och senast man kunde besegra Heat på bortaplan var 10 år sen!

Miami saknar Waiters och Ellington medans Lakers saknar Frye  och Hart. Med statistiken och Miamis fina hemmaspel i ryggen så väljer jag att spela Miami Heat -4 poäng till 1,77x insatsen. Lycka till vid rygg.

Speltips: Miami Heat -4 poäng @1,77

Units: 7

Spelstopp: 01:30

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om NBA Speltips 2/3: Miami Heat – LA Lakers till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades