NBA Speltips 2/11: Atlanta Hawks – Sacramento Kings

Godkväll basketfans! Trippeln senast var inget stjärnskott men singeln på Portland vägde upp förlusten på trippeln. Bla var det Hawks som svek rejält när man bjöd Cavs på deras första vinst för säsongen. Samtidigt ledde Clippers över OKC med 13 poäng i halvlek men torskade tredje quartern med smått otroliga 39-10. Inatt riktar jag därför fokus på Atlanta Hawks – Sacramento Kings. Haka på!

Atlanta Hawks – Sacramento Kings

Hawks förlorade som sagt mot Cavs men hade även 2 förluster innan dess. Kings har överraskat hittills och visar upp en fin form med 4 raka vinster. Nu tar man emot det svagaste motståndet laget mött hittills och med rådande formkurvor för lagen så tror jag på Kings här. Gästerna har trots allt slagit OKC, Wizards, Magic, Grizzlies och Heat. Samtliga lag är bättre än Hawks. Buddy Hield, Dearon Fox och Bjelica har bidragit stort i dessa vinster samtidigt som jätten på 2,13 Willie Cauley-Stein har gjort solida insatser under korgen. Visst är detta lag som brukar hålla till på nedre halvan av tabellen men Kings lär försöka hålla i denna vinststreak så länge man bara kan samtidigt som Hawks såg väldigt tröga och kantiga ut senast. Kings -2,5 poäng till 1,93 känns klart spelvärt här och jag investerar 4 units på spelet. Man har bara Bogdanovic borta jämfört med Hawks som saknar Collins, Anderson och Hamilton. Stort lycka till vid rygg.

✅ Kings har 4 raka vinster och har fint flyt i spelet

✅ Hawks har 3 raka förluster och förlorade dessutom stort senast mot ett uselt Cavs

✅ Skadeläget ser bättre ut för gästerna än för hemmalaget

⚠️ Historiskt har Kings haft svårt i Atlanta men rådande form och hur trupperna ser ut gör ändå att spelet känns fint

Speltips: Sacramento Kings -2,5 poäng @1,93

Units: 4

Spelstopp: 00:30

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om NBA Speltips 2/11: Atlanta Hawks – Sacramento Kings till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades