NBA Speltips 2/1: Sacramento Kings – Portland Trail Blazers

Godkväll basketfans! 2018 avslutades med en push då det blev exakt 235 poäng mellan Kings och Lakers. Första liret 2019 hämtar jag från matchen mellan Sacramento Kings och Portland Trail Blazers. Häng med!

Det känns som man skrivit det många gånger denna säsong men Kings har imponerat såhär långt. Nu är man dock ett lag som ligger utanför topp 8 i Western Conference men det är ett riktigt getingbo och det skulle inte förvåna mig om det går till de absolut sista seriematcherna för att avgöra vilka som blir klara för slutspel. Kings avslutade dock svajigt med en uddapoängsvinst och en förlust mot ett desarmerat Lakers som var utan både Lebron och Rondo.

Portland är äntligen så gott som skadefria och Harkless ser ut att komma till spel efter sin knäskada. Man avslutade 2018 med en riktig blowout mot Philly där man vann med hela 34 poäng. Lilliard och McCollum är fortsatt lagets själ. Funkar inte dom fungerar inte Portland överhuvudtaget. Kontinuiteten har varit Portlands problem på senaste där Nurkic tex verkligen blandat och gett i insatserna. Jag tror dock att Portland ser sin chans här att skaffa sig lite andrum då man ligger på en sjundeplats och verkligen behöver varenda vinst man kan få. Inbördes har man fin statistik mot Kings då man vunnit 8 av de 10 senaste mötena och framförallt de 4 senaste matcherna.

Jag hoppar in på den raka 2an här till 1,92. Insatsen blir 4 units. Lycka till vid rygg.

✅ Portland avslutade 2018 med en blowout mot Philly

✅ Kings avslutade med torsk mot ett Lakers utan både Lebron och Rondo

✅ Portland är skadefritt och har vunnit 8 av de senaste 10 mötena mellan lagen

⚠️ Kings offensiv

Speltips: Portland vinner matchen @1,92

Units: 4

Spelstopp: 03:00

Spelbolag: Leovegas, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om NBA Speltips 2/1: Sacramento Kings – Portland Trail Blazers till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades