NBA Speltips 19/4: En dubbel till närmare 8x degen

Godkväll basketfans, inatt tänker jag spela en dubbel till närmare 8x pengarna. Jag anser helt enkelt att bolagen rankat en match helt fel. Hakar du på?!

Match 1: Cleveland Cavaliers – Indiana Pacers

Nattens dubbel startar med Cavs med Lebron i spetsen som var riktigt usla i första mötet och förlorade mot ett välspelande Pacers. Cavs har helt klart problem med sitt försvarsspel och i senaste mötet var taktiken helt klart att anfall är bästa försvar. Dock så var hela laget inklusive Lebron urusla från frikastlinjen. Lebrons jobb är i stor del att bryta in mot korg och sätta sina layups. När Pacers nu kunde foula och Lebron enbart satte 1/2 frikast så kunde Oladipo göra livet surt för Cavs. Han gjorde helt enkelt en fenomenal match. Jag håller inte med bolagen om att Cavs repar sig här. Pacers har knäckt Cavs kod medans Cavs inte verkar ha nåt motmedel att slå tillbaka med. Lebron gör säkert en bättre match än senast men annars rankar jag Pacers som laget med bättre form och bänk. Jag synar överoddset på 4,50 på den raka 2an.

✅ Pacers vann första matchen och har det mentala övertaget

✅ Oladipo är i strålande form

✅ Pacers Bänk är betydligt bättre än Cavs

⚠ Lebron är en faktor som kan i sina bästa stunder vända en match på egen hand

⚠ Hemmaplansfördelen

⚠ Om JR. Smith får igång 3 poängsskyttet

Match 2: OKC – Utah Jazz

Andra matchen i denna dubbel är mellan OKC och Utah Jazz. Supertrion med Mello, Westbrook och George blev för mycket för Jazz i första mötet och jag tror på ett liknande scenario inatt. Paul George 3 poängsskytte var fantastiskt första mötet men han landade illa i en situation i slutet på matchen och slog i sin höft. Han skall dock kunna spela inatt. För Utah var det Mitchell som skadade sig och är GTD inför andra mötet. Jag tror att OKC tar en 2-0 ledning i serien på sin hemmabana och spelar -3,5 poäng till 1,76. Denna dubbel ger 7,93x pengarna.

✅ Westbrooks vinnarmentalitet

✅ Paul George 3 poängsskytte

✅ Adams Reboundspel

⚠ Paul George landade på sin höft. Något som påverkar i nattens match?

⚠ Utahs omställningsspel har varit ett av ligans bästa efter allstarhelgen. Kan man få igång det bättre inatt?

Speltips: Dubbel @7,93

Units: 5

Spelstopp: 01:00

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

 

 

Tipsa om NBA Speltips 19/4: En dubbel till närmare 8x degen till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades