NBA speltips 19/2: Team Lebron – Team Stephen (Allstarmatchen)

Godkväll Spelvänner! Avsaknaden av NBA matcher de senaste dagarna har inte gjort så mycket. Både spelet på Norrköping och Paulistano har suttit. Spelkassan har tagit ett skutt uppåt. Perfekt inför Allstarmatchen som spelas inatt. Även om formatet är uppdaterat med lagkaptener i varje lag för mer seriositet så är detta fortfarande en uppvisningsmatch. Jag kommer satsa lite mindre på nattens spel just pga den anledningen. Idéerna är dock precis lika genomarbetade som vanligt. Haka på.

Matchen

NBA har alltså arbetat fram ett nytt format för Allstarmatchen där Lebron James ställs mot Stephen Curry. Kaptenerna har fått välja spelare likt på gympan i skolan. Lebron vann nog den kampen vad gäller startfemma. Dock har några av hans spelare blivit skadade och kommer inte delta. Man blir utan Porzingis och Cousins men smaka på Lebron, Davis, Irving, Durant och förmodligen Drummond som startfemma. Man har dessutom Westbrook, George, Oladipo på bänken.

På andra sidan planen ser vi Stephen Currys lag som startar med Harden, Curry, Giannis, DeRozan och Embiid. Inga dåliga namn alltså. Dock ser inte bänken lika bra ut i Currys lag och jag tycker sammansättningen i Lebrons lag ser bättre ut. Jag väljer sida här och lägger ett spel på 4 units på team Lebron. Dessutom väljer jag att spela att det blir Under 334 poäng i matchen. Detta för att formatet är omarbetat och mer prestige är inblandat. Jag investerar 4 units även på detta spel. Lycka till vid rygg.

Speltips 1: Team Lebron -2 poäng @1,92

Speltips 2: UNDER 334 poäng i matchen @1,92

Units: 4 på varje

Spelstopp: 02:00

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om NBA speltips 19/2: Team Lebron – Team Stephen (Allstarmatchen) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades