NBA Speltips 19/12: Atlanta Hawks – Washington Wizards

Godkväll basketfans! Ännu ett fint lir satt igår när Philly vann första quartern till fina 1,95. Spurs var segstartat men sen var det en ensidig historia då spurs verkligen visade vart skåpet skulle stå. Inatt riktar jag in mig på ett av mina populära Underspel i matchen mellan Atlanta Hawks och Washington Wizards. Häng med!

Wizards kan bara inte få ihop det i år verkar det som. Trots att man har både Beal och Wall utöver en ok stomme så saknas kemi i truppen och enligt mig är det tveksamt om man klarar ta sig till slutspel. Howard är återigen skadad och kan bli borta så länge som 2-3 månader. Laget saknar således en naturlig bigman och spelet under korg kommer bli lidande. Man saknar även Porter som brukar bidra med en del poäng.

Inatt möter man ett Hawks som ligger toksist i Eastern och som även dom saknar sin bigman Prince. Man har även Dorsey, Plumlee, Spellman och Poytress borta. 

Detta blir Washingtons 6e match på 10 dagar och det har varit ett extremt hattande mellan hemma och bortaplan.  Hawks är ett snabbspelande lag men eftersom Wizards lirat ett så tight schema senaste tiden så tror jag man saktar ner tempot något inatt. 

Visst klev lagen över linan senast man möttes men historiskt så brukar dessa lag inte ha blowoutmatcher mot varandra. 1,92x degen på att matchen slutar under 237 poäng blir liret jag väljer att investera 3 units på. Lycka till vid rygg.

✅ Båda lagen saknar sina bigmen

✅ Lagen har bara klivit över linan 1 gång senaste 20 mötena inbördes

✅ Wizards bör ha trötta ben efter ett tight spelschema med mycket resande

⚠️ Hawks är ett snabbspelande lag men saknar många pjäser.

Speltips: Under 237 poäng i matchen @1,92

Units: 3

Spelstopp: 01:30

Spelbolag: 10bet, 50% bonus upp till 1000kr här

Tipsa om NBA Speltips 19/12: Atlanta Hawks – Washington Wizards till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades