NBA Speltips 19/1: Houston Rockets – Minnesota Timberwolves

Godkväll Spelvänner! Gårdagens nba rek gick i marginalernas tecken. Singelspelet på Spurs satt med minsta möjliga marginal. Likadant missade vi fyrlingen med 1,5 poäng. Raptors vann med 5 poäng och jag satte handikappet till -6,5. + i kassan men ändå lite bittert att fyrlingen inte satt. Vi tar nya tag och ikväll har jag kollat in matchen mellan Houston Rockets och Minnesota Timberwolves. Häng med!

Matchen

Houston har dragits med en skada på sin stjärnspelare James Harden men han förväntas tillbaka ikväll. Dock kommer han spela med en 25 minuters limit för att inte riskera att han drar upp samma skada igen. Därför var det inte jättesmart gjort av Trevor Ariza och Gerald Green att dra på sig 2 matchers avstängning för bråk i förlustmatchen mot Clippers senast. Man får fylla ut med bänkspelare och Harden får alltså inte spela mer än 25 minuter. Minnesota gick på en mina senast mot Orlando Magic som överpresterade nåt sanslöst. Innan dess hade man 5 raka vinster, dock alla på hemmaplan. Borta har man 11 vinster och 11 förluster jämfört med hemma där man har smått otroliga 18-6. Borta mot Houston har man inget smickrande facit och är det någon gång man ska kunna vända den trenden så är det inatt. Man har fullt lag och Harden får inte spela sina fulla minuter. Dessutom får Houston alltså rotera i laget pga avstängningar. Jag tror på en jämn match och när jag ändå får +7 i handikapp på Minnesota till ett vettigt odds så höjer jag insatsen istället. Lycka till vid rygg!

Speltips: Minnesota Timberwolves +7 poäng @1,65

Units: 8

Spelstopp: 03:30

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr via denna länk

Tipsa om NBA Speltips 19/1: Houston Rockets – Minnesota Timberwolves till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades