Nba Speltips 19/1: Boston Celtics – Memphis Grizzlies

Godkväll basketfans! Underspelet satt fint igår mellan Pacers och Philly och nu har 4 raka spel suttit. Inatt går jag för 5e raka och jag hittar liret i matchen mellan Boston Celtics och Memphis Grizzlies. Häng med!

Boston vände på en negativ trend senast när man slog Raptors i en kanonmatch mellan topplagen i Eastern Conference. Kyrie Irving var fenomenal och Horford visade stor rutin när han bidrog med 24 poäng och var en jätte i försvaret. Nu har Boston alla bitar på plats för att lyfta till en ny nivå. Man har haft problem med jämnhet från match till match, mycket pga skador. Baynes är tillbaka och man har därmed 2 pålitliga bigmen att tillgå.

Memphis däremot fortsätter att gå riktigt tungt och har trillat ner till en 14e plats efter att man startade säsongen fint framförallt på hemmaplan. Borta har man extremt svårt att kliva över 100 gjorda poäng och mot ett Celtics som är locked in och som höjt sitt poängsnitt avsevärt hemma i TD garden så tror jag närmast på blowout här. Det är inte ofta jag spelar på höga handikapplinor men här blir ett undantag. Grizzlies har som sagt svårt att göra över 100 poäng borta medans Boston inte gjort under 114 poäng de 5 senaste hemmamatcherna och ser ut att vara i bra slag för dagen medans Grizzlies ser katastrofala ut.

Celtics -11 poäng till 1,91 blir liret här och jag investerar 3 units. Lycka till vid rygg och spana in 5spades på fb för fler baskettips.

✅ Celtics slog Raptors senast och är skadefria

✅ Memphis går otroligt tungt och bortaspelet lämnar mycket mer att önska

✅ Kyrie Irving är i kanonform

⚠️ Memphis måste vända sin bortatrend och lär bara göra det genom att överprestera grovt

Speltips: Celtics -11 poäng @1,91

Units: 3/10

Spelstopp: 01:00

Spelbolag: Unibet, 200% bonus upp till 2000kr

Tipsa om Nba Speltips 19/1: Boston Celtics – Memphis Grizzlies till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades