NBA Speltips 18/3: Denver – Houston – Portland i nattens trippel

Godkväll Spelvänner! Matchen mellan Lakers och Heat blev otroligt tight och vi föll på målsnöret när Miami tillslut vann matchen med 92-91. Mycket tråkigt när man sitter på helspänn matchen igenom och hamnar på fel sida marginalen tillslut. Inatt riktar jag in mig på enbart en trippel och hoppar singelspelet. Denver – Houston och Portland får grundtecknen. Hakar du på?

Matcherna

Pelicans tar emot Houston som bara fortsatt som att inget hade hänt när Raptors bröt deras långa vinstsvit. 3 raka vinster har inkasserats sen dess och ikväll ser ännu en skarp 3 poängsskytt ut att göra comeback efter lång frånvaro. Ryan Andersson kommer förmodligen få 10-15 minuters speltid och jag tror han kommer ge sitt avtryck på matchen. Just 3 poängsskytte har Pelicans svårt för så Rockets blir inga enkla motståndare då dom skjuter mest 3or i nba. Just Pelicans som hade en sån galen form för ett tag sen har bara 2 vinster på lagets 5 senaste matcher så den timingen kunde inte komma i ett sämre läge än när man skall möta det excellenta Rockets. Jag spelar Rockets -4 poäng till 1,51.

Memphis tar emot Denver som ligger precis utanför en slutspelsplats och som kommer slita för varenda poäng resten av serien. Grizzlies ligger däremot tvärsist i Western och har nu 19 raka förluster. Man föll tungt senast mot Bulls och nu möter man ett ännu bättre lag som spelar med ännu högre tempo. Jag spelar Denver Nuggets -3 poäng till 1,49.

Sista matchen blir mellan formstarka Portland mot otroligt bortasvaga Detroit. Portland har 8 raka hemmavinster och bara 1 förlust på lagets 18 senaste hemmamatcher. Pistons har 11 raka bortaförluster och bara 1 vinst på lagets 17 senaste bortamatcher. Portland är i en så galet bra form just nu och jag spelar -5 poäng till 1,50. Lycka till vid rygg.

Speltips: Trippel @3,38

Units: 6

Spelstopp: 00:00

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

 

Tipsa om NBA Speltips 18/3: Denver – Houston – Portland i nattens trippel till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades