NBA Speltips 18/12: San Antonio Spurs – Philadelphia 76ers

Godkväll basketfans! Gårdagens lir på Kings till hela 2,90x degen satt lika fint som en snus efter en brakmiddag. Inatt har jag hittat ett riktigt fint spel sett till förutsättningarna i matchen mellan San Antonio Spurs – Philadelphia 76ers. Haka på!

San Antonio har fått lira 5 raka hemmamatcher och detta blir den sjätte innan man får ge sig ut på bortaturné igen. Man började med 4 raka vinster för att senast förlora mot Bulls?! Spurs är ett något segstartat lag och det är just här jag hittat ett guldspel i min mening. Philly är nämligen nr 1 i NBA hittills denna säsong på att vinna första quartern. Oavsett hemma eller bortaplan så snittar man strax över 30 poäng i första quartern. När man då möter ett lite segstartat lag som Spurs och får hela 1,95x pengarna på detta lir så hugger jag det direkt. 

Philly vann senast övertygande mot Cavaliers och Embiid, Simmons och Butler var poängbäst på plan. Denna trio tror jag fixar biffen även inatt då de är starka pjäser under korg. Man saknar Fultz, Patton och Smith vilket kan få betydelse sett över hela matchen men vårt lir gäller ju bara första quartern. Spurs saknar Gasol och Murray. 

Inbördes har Philly vunnit de 2 senaste mötena och även där vann man första quartern båda gångerna. 3 units investeras på spelet, lycka till vid rygg.

✅ Spurs förlorade senast mot Bulls efter en usel insats

✅ Philly kommer från en blowout mot Cavs

✅ Man är bästa lag i första quartern hittills denna säsong

Speltips: Philly att vinna första quartern @1,95 (insatsen tillbaka vid lika) Moneyline

Units: 3

Spelstopp: 02:30

Spelbolag: 10bet, 50% bonus upp till 1000kr här

Tipsa om NBA Speltips 18/12: San Antonio Spurs – Philadelphia 76ers till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades