NBA Speltips 18/1: Spurs grundar nattens fyrling

Godkväll Spelvänner! Igår var en sån sån där tråkig dag för mig när det kommer till bettingen. Man kände sig snuvad på konfekten när Boston verkade ha ätit för mycket fish and chips under Londonbesöket och Magic sprattlade till och lyckades slå Timberwolves. Skrällarna var ett faktum, inte mycket att göra åt det. Några timmar sömn var behövligt och idag är jag på banan igen. 3/3 spel satta idag på 5spades facebookgrupp ”5spades- speltips för alla” och inför nattens NBA kommer jag med självförtroendet på topp. Idén blir Spurs inatt men jag kryddar även med 1 fyrling. Haka på!

Match 1: Brooklyn Nets – San Antonio Spurs

Nets har bara 1 vinst på 6 senaste matcherna och möter idag ett spurs som man inte slagit sen 2014. Båda lagen har fått vila efter att ha haft b2b matcher den 15/1. Jag spelar Spurs -4,5 poäng till 1,92. (Nattens singel)

Match 2: Toronto Raptors – Detroit Pistons

Raptors har vunnit 4 av senaste 5 inbördes möten. Jag ser Raptors som ett betydligt bättre lag än Pistons och med en del skador i Detroits trupp så ska Toronto kunna vinna detta inför hemmafansen. Jag spelar Toronto -6,5 poäng till 1.71.

Match 3: Chicago Bulls – Golden State Warriors

Golden States tränare Steve Kerr har satt målet för denna bortaturné som laget är på just nu. Kom hem med enbart vinster. Jag har en känsla av att man lyckas med detta. Draymond Green är osäker till spel men med Curry, Thompson och K.D på banan är detta lag svårstoppat. GSW har vunnit 4/5 senaste inbördes mötena med Bulls. Jag spelar Golden State -6,5 poäng till 1,71.

Match 4: Los Angeles Clippers – Denver Nuggets

Clippers gör det riktigt bra just nu. 5 raka vinster, däribland mot både Rockets och Golden State. Nu möter man ett Nuggets med Millsap borta och laget är b2b. Nu har även Clippers Griffith och Teodosic tillbaka i laget så skadorna på de andra spelarna i truppen är vältajmade. Jag spelar Clippers -3 poäng till 1,92.

Speltips 1: Singel, Spurs -4,5 poäng @1,92

Speltips 2: Fyrling, Spurs -4,5p, Raptors -6,5p, Gsw -6,5p, Clippers -3p @10,91

Units: Singel 6, fyrling 2

Spelstopp: 01:30

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om NBA Speltips 18/1: Spurs grundar nattens fyrling till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades