Nba speltips 18/1: Indiana Pacers – Philadelphia 76ers

Godkväll basketfans! Gårdagens lir på att Harris skulle göra över 12,5 poäng satt riktigt fint. Även liret på Bucks -6 poäng letade sig hem och en fin speldag kunde bokföras. Inatt tar jag sikte på matchen mellan Pacers – Philly, haka på!

3an Pacers mot 4an Philly i ännu ett möte med mycket känslor inblandat. Frågetecken på Embiid och Chandler inatt och de vore stora avbräck för Philly. Oladipo är jämn men producerar runt 20 poäng per match och är mycket mer av en spelfördelare i denna truppen än tex Embiid i Philly.

De fyra senaste mötena mellan lagen har varit poängsnåla och mycket tighta bataljer. Jag tror på ett liknande scenario i denna match då Pacers försvar fungerar väldigt bra mot Philly. Att vi får 1,78x smeten på under 227 poäng när man inte ens varit i närheten av den linan i de fyra senaste mötena måste ses som ett fynd. Visst kommer båda lagen från blowouts men det var mot svaga lag på bortaplan i Suns och Twolves. Betydligt tightare spel att vänta här och skulle Philly bli utan Embiid innebär det mycket förlorad kraft i anfallet.

Jag klipper linan på under 227 poäng till 1,78 och investerar 5 units. Lycka till vid rygg.

✅ Lagen har inte varit i närheten av linan de fyra senaste mötena

✅ Embiid och Chandler är osäkra till spel

✅ Oladipo är ingen poängspruta utan snittar 20 poäng per match

⚠️ Båda lagen kommer från Blowouts och kan försöka döda matchen tidigt genom högt tempo.

Speltips: Under 227 poäng i matchen @1,78

Units: 5

Spelstopp: 01:00

Spelbolag: Unibet, 200% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om Nba speltips 18/1: Indiana Pacers – Philadelphia 76ers till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades