NBA Speltips 17/4: Philly och Golden State vinner igen?

Godkväll Spelvänner! Dags för omgång 2 i 8-delsfinalerna i nba. Philly och Golden State vann sina första möten och jag tror man gör samma sak inatt.  Fyrlingen igår gick i stöpet när Cavs glömt skorna hemma. Att man tappade första quartern så brutalt gjorde att Pacers kunde segla på det försprånget matchen igenom. En livebet på OKC satt dock som postades i vår fb grupp. Men vidare till nattens möten. Haka på!

Philly – Miami Heat

Philly vann första mötet med hela 130-103 mot Heat och trots att Embiid fattas i truppen så tror jag inte att Heat kan svara här. Simmons var brutal i första mötet och jag tror helt klart att han kan bli en avgörande faktor i denna matchserie. Jag spelar Philly -5 poäng till 1,70.

✅ Hemmaplan

✅ Mentala övertaget

✅ Simmons

⚠ Höjer Dragic sitt spel?

⚠ Underskattning från Philly när första mötet gick lätt?

⚠ Covington spelar men skall ha klagat över ryggont efter senaste matchen. Något som påverkar?

Golden State Warriors – San Antonio Spurs

Durant var helt magisk första mötet och med både honom, Draymond Green och Klay Thompson på banan så levererar Gsw på en hög nivå trots att Curry är skadad. Man var aldrig riktigt hotade av Spurs och att Aldridge såg så sliten ut gör att jag undrar om inte denna matchserie faktiskt slutar 4-0. Att just Curry är borta är annars vad jag sett som Spurs möjlighet att kanske göra serien lite intressant iaf. Men om Aldridge inte levererar för Spurs kan man glömma avancemang redan nu. Han är direkt avgörande för Spurs. Jag spelar Golden State -6 poäng till 1,50.

✅ Kevin Durant

✅ Brutalt tryck i hemmaarenan

✅ Draymond Green

⚠ Kan Aldridge höja sitt spel?

⚠ Popovich är en listig räv som tränare

⚠ Underskattning efter att första mötet gick lätt

Speltips: Philly -5p och Golden State -6p i en dubbel @2,55

Units: 8

Spelstopp: 02:00

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om NBA Speltips 17/4: Philly och Golden State vinner igen? till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades