NBA Speltips 17/3: LA Lakers – Miami Heat

Godkväll basketfans! Gårdagens singelspel på Portland satt fint med 8 units som insats. Kombon satt bara 2/4 på men den var en skrällchansning till strax över 19x degen. Inatt lägger jag fokus på enbart en match och det är mötet mellan LA Lakers och Miami Heat. Haka på!

Matchen

Lakers har gjort det väldigt bra senaste tiden och tillskottet av Isaiah Thomas verkar ha gjort laget gott. Även om han inte startar så tillför han mycket från bänken både moral och spelmässigt. I en intervju nyligen så säger han att han inte är en sjätte man men att han vill förtjäna sin plats i startfemman. Laget har radat upp 12 vinster på sin hemmaarena av de 13 senaste. Enda förlusten kom mot stekheta Portland. Brook Lopez har varit en jätte för laget och har verkligen lyft sitt spel över denna perioden. Man har Ingram och Hart på skadelistan men har funkat bra ändå.

Miami har 2 raka förluster inför detta möte och har Wade, Whiteside och Waiters på skadelistan. Bortastatistiken är mindre smickrande där man har 9 raka förluster. Goran Dragic försöker dra laget framåt men det är svårt med halva startfemman skadad. Senast lagen möttes vann Lakers med 131-113 i Miami och jag tror Lakers chans till vinst inatt är stor. Jag kommer återigen satsa 8 units. Dels pga Lakers fina hemmastatistik men även pga form och skadeläge lagen emellan. Lycka till vid rygg.

Speltips: LA Lakers -2 poäng @1,76

Units: 8

Spelstopp: 03:30

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

 

Tipsa om NBA Speltips 17/3: LA Lakers – Miami Heat till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades