NBA Speltips 17/12: Dallas Mavericks – Sacramento Kings

Godkväll basketvänner! Kanondag igår då vi satte dubbeln till 3,06x degen men även Lakers till 1,90, Mississippi State till 1,90 och Rockets till 1,95. Celtics blev enda spelet som bommade och inatt går jag för en högoddsare i mötet mellan Mavericks – Kings. Haka på!

Kings är ett lag som slagit många med häpnad denna säsong, man var förhandstippade att ligga i botten och harva men detta unga lag har verkligen satt press på sina motståndare med deras snabba spel. Tom i förluster som senast mot Golden State (130-125) så imponerade man stort då man kunde följa med Warriors tempo och skytte matchen igenom. Man har verkligen lyckats få ihop truppen på ett bra sätt utan att ha någon direkt stjärna som styr laget. Alla drar sitt strå till stacken.

Mavericks förlorade senast oväntat mot Suns som dessutom var utan Booker. Laget har förlitat sig på sitt spel på hemmaplan där man imponerat med 11 raka vinster. Dock såg spelet väldigt hackigt ut mot Suns och mot just Kings har man haft bekymmer tidigare. Kings har faktiskt vunnit senaste 2 gångerna man besökt Dallas och jag är inne på att man kan göra det igen i detta möte. 

Kings får klara sig utan Bagley medans Dallas har frågetecken på Barea och Smith. Inget lag är backtoback och jag väljer att lira Kings att vinna matchen till hela 2,90x degen.  Oddset bjuder på övervärde enligt mig och borde legat nere på ca 2,20-2,30. Stort lycka till vid rygg.

✅ Kings har vunnit 2 senaste på bortaplan mot Mavs

✅ Mavs förlorade senast mot Suns

✅ Kings tempo och skytte

⚠️ Mavs har varit starka på hemmaplan

Speltips: Kings att vinna matchen @2,90

Units: 2

Spelstopp: 01:00

Spelbolag: 10bet, 50% bonus upp till 1000kr här

Tipsa om NBA Speltips 17/12: Dallas Mavericks – Sacramento Kings till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades