Nba Speltips 17/1: Harris får lasta treor mot Rockets

Godkväll basketfans! Golden State fullkomligt krossade Nuggets och spelet med 8 units som insats satt kanonfint! Riktigt skönt med tanke på att månaden gått lite tungt. Back on track och inatt har jag ett intressant lir från matchen mellan Rockets – Nets. Närmare bestämt är det spelaren Joe Harris som fångat mitt intresse. Haka på!

Harden stod för smått otroliga 57 poäng senast och trots frånvaron från flera pjäser så bär Harden hela sitt lag på sina axlar. Inatt tar man emot Nets som slog Celtics senast och som kämpar med näbbar och klor för en slutspelsplats. Med tanke på de skadebekymmer denna trupp haft så är man imponerad över vad man åstadkommer med sin trupp. Skarpskytten stod för 13 poäng i segern mot Celtics. Innan dess gjorde han 16 poäng mot Hawks. Han är otroligt jämn i sin poängproduktion och varje gång han spelat över 25 minuter senaste 10 matcherna har han gjort över 12,5 poäng som linan är satt till i denna match. Här möter man ett betydligt sämre försvar än vad Celtics har och sett till skadorna man har i laget bör Harris få gott om speltid igen.

Joe Harris över 12,5 poäng i matchen till 1,80 är taget och jag investerar 4 units. Lycka till vid rygg.

✅ Harris har klarat linan varje match som han lirat över 25 min de senaste 10 matcherna.

✅ Harris snittar 13,4 poäng för säsongen, skjuter 48,2% från trepoängslinjen och 83,3% från frikastlinjen

✅ Rockets försvar tillhör inte de bättre i ligan. Nu saknas även Capela

⚠️ Harris kan bli punktmarkerad och tvingas till mer spelfördelning än skytte

Speltips: Joe Harris gör över 12,5 poäng @1,80

Units: 4

Spelstopp: 02:00

Spelbolag: Unibet, 200% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om Nba Speltips 17/1: Harris får lasta treor mot Rockets till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Spelpaus och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades