NBA Speltips 17/1: Celtics och Timberwolves tripplar insatsen

Godkväll Spelvänner! Golden State som var den stora idén igår levererade som förväntat. Trots att de tidiga kvällsmatcherna inte gick min väg så kunde ett fint plus hämtas in till bankrullen. Ikväll ska jag återigen bjuda på en dubbel med en match som grundidé. Boston Celtics och Minnesota Timberwolves blir lagen att spela på men Boston blir huvudmatchen. Häng med!

Match 1: Orlando Magic – Minnesota Timberwolves

Timberwolves bara fortsätter att imponera. Man svepte rent på hemmaplan med 5 raka vinster och ger sig nu iväg på bortamatch mot krislaget Magic. Orlando Magic som har 7 raka förluster och bara 3 vinster på lagets 20 senaste matcher. Det är verkligen inte mycket som stämmer i truppen och mot ett glödhett Minnesota lär det inte bli lätt. Jag spelar Timberwolves -5 poäng till 1,55.

Match 2: Boston Celtics – New Orleans Pelicans

Boston som nu har 7 raka vinster fortsätter att trumma på. Det verkar som att man löser alla situationer man ställs inför. Ta bara senast när man spelade i London mot Philadelphia 76ers och låg under med lite över 20 poäng och vände och vann med 11 poäng. Nu har man fått en lång vila jämfört med många lag som haft ett hektiskt schema senaste dagarna och man får lira i hemmaarenan inför sina fans. Pelicans gjorde det bra senast när man kunde vända ett stort underläge mot Knicks. Mycket tack vare Anthony Davis som stod för 48 poäng. Matchen gick till förlängning och Pelicans bärgade vinsten. Men det var mot Knicks. Nu möter man ett betydligt starkare lag och man har den matchen som spelades den 14/1 i benen. Boston har laddat sen den 11/1. Inbördes senaste 5 mötena har Boston vunnit 4 av drabbningarna. Jag spelar Boston -5 poäng till fina 1,92.

Speltips 1: Singel, Boston Celtics -5 poäng @1,92

Speltips 2: Dubbel, Minnesota Timberwolves -5 poäng och Boston Celtics -5 poäng @2,99

Units: Singel = 7 units, Dubbel = 3 Units

Spelstopp: 01:00

Spelbolag: 10Bet som erbjuder alla nya kunder 100% bonus, sätt in 2000kr spela för 4000kr via denna länk

Tipsa om NBA Speltips 17/1: Celtics och Timberwolves tripplar insatsen till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades