NBA Speltips 16/5: Boston Celtics – Cleveland Cavaliers (Eastern Finals)

Godkväll Spelvänner! Inatt är det dags för Boston Celtics att återigen ta emot Cleveland Cavaliers i match 2 i Eastern Finals. Efter några dagar med lite grus i maskineriet så laddar jag en maxbet här. Haka på!

Matchen

Boston gjorde slarvsylta av Cavs i första matchen i Eastern finals och vann med hela 25 poäng. Inte nog med att man kunde isolera Lebron James, man var även bättre på samtliga andra positioner. Celtics lirade ett monsterförsvar och kunde ösa in poäng framåt då Cavs försvar var pinsamt dåligt. Boston har varit starka i TD garden hela säsongen. 27-14 under grundserien och 8-0 under slutspelet. Jag kommer spela 10/10 units på den raka 1an inatt. Dels för att bolagen återigen gör samma tabbe som man gjort med Boston hela säsongen, se dom som underdogs. Men även för att gardera mig för att matchen bör bli jämnare än senast. Att vi får hela 1,92 utan handikapp här är bara att tacka för.

Lebron James tilläts att endast göra 15 poäng senast. Morris som fick den otacksamma uppgiften att vakta James stod för 21 poäng och 10 rebounds på egen hand. Nu byter Cavs in Thompson i startfemman för att få lite mer muskler på banan. Problemet är att det blir på bekostnad av Korver och en av lagets bättre 3 poängsskyttar får av allt att döma starta på bänken. Jag tycker detta draget tyder på desperation från Cavs och kan inte se att man skulle kunna bryta Bostons streak på hemmaplan inatt. Lycka till vid rygg.

✅ Boston är obesegrade på hemmaplan under slutspelet

✅ Man höll Cavs poängskörd till endast 83p senast

✅ Försvaren mellan lagen är som natt och dag

⚠ Lebron är hotet som kan stjälpa detta spel

Speltips: Boston Celtics att vinna @1,92

Units: 10/10 (Maxbet)

Spelstopp: 02:30

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

Tipsa om NBA Speltips 16/5: Boston Celtics – Cleveland Cavaliers (Eastern Finals) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades