NBA Speltips 16/5: Boston Celtics – Cleveland Cavaliers (Eastern Finals)

Godkväll Spelvänner! Inatt är det dags för Boston Celtics att återigen ta emot Cleveland Cavaliers i match 2 i Eastern Finals. Efter några dagar med lite grus i maskineriet så laddar jag en maxbet här. Haka på!

Matchen

Boston gjorde slarvsylta av Cavs i första matchen i Eastern finals och vann med hela 25 poäng. Inte nog med att man kunde isolera Lebron James, man var även bättre på samtliga andra positioner. Celtics lirade ett monsterförsvar och kunde ösa in poäng framåt då Cavs försvar var pinsamt dåligt. Boston har varit starka i TD garden hela säsongen. 27-14 under grundserien och 8-0 under slutspelet. Jag kommer spela 10/10 units på den raka 1an inatt. Dels för att bolagen återigen gör samma tabbe som man gjort med Boston hela säsongen, se dom som underdogs. Men även för att gardera mig för att matchen bör bli jämnare än senast. Att vi får hela 1,92 utan handikapp här är bara att tacka för.

Lebron James tilläts att endast göra 15 poäng senast. Morris som fick den otacksamma uppgiften att vakta James stod för 21 poäng och 10 rebounds på egen hand. Nu byter Cavs in Thompson i startfemman för att få lite mer muskler på banan. Problemet är att det blir på bekostnad av Korver och en av lagets bättre 3 poängsskyttar får av allt att döma starta på bänken. Jag tycker detta draget tyder på desperation från Cavs och kan inte se att man skulle kunna bryta Bostons streak på hemmaplan inatt. Lycka till vid rygg.

✅ Boston är obesegrade på hemmaplan under slutspelet

✅ Man höll Cavs poängskörd till endast 83p senast

✅ Försvaren mellan lagen är som natt och dag

⚠ Lebron är hotet som kan stjälpa detta spel

Speltips: Boston Celtics att vinna @1,92

Units: 10/10 (Maxbet)

Spelstopp: 02:30

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.