NBA Speltips 16/3: Fyrling med Blazers som grund

Godkväll Spelvänner! Gårdagen var mindre rolig då Wizards ställde ut skorna i första Q mot Boston och satte sig i en dålig situation. Man lyckades tillslut ändå vinna efter dubbla övertider men endast med 1 poäng och tipset låg på -3,5 poäng. Alltså rök både singel och kombospel. Inatt gör jag lite annorlunda då jag funnit en spelvärd fyrling till 19,53x degen. Jag investerar dock 8 units på Blazers som nattens singel och spelar endast en liten insats på fyrlingen.

Matcherna

Pacers tar emot Raptors och här ser jag faktiskt möjligheten till skräll. Dels har Pacers spelat väldigt bra senaste tiden och vunnit 6 av lagets senaste 7 matcher. Man har även slagit Raptors i de 4 senaste mötena lagen emellan när Pacers haft hemmafördel. Jag spelar den raka 1an till 2,55.

Spurs tar emot Pelicans och att man fick tillbaka Aldridge förra matchen mot Magic gjorde stor skillnad. Dock är man fortfarande utan Leonard och innan vinsten senast hade man 3 raka förluster. Att Pelicans som slagit Spurs i två möten redan denna säsongen får hela 2,60 i odds tycker jag är värt att syna. Rak 2a alltså till 2,60.

Hawks möter Hornets och efter en tyngre period för Hornets så har man här ett lämpligt motstånd att kunna studsa tillbaka mot. Hawks har 4 viktiga spelare borta och Hornets har vunnit de 3 senaste mötena lagen emellan. Jag spelar Hornets -4 poäng till 1,71.

Nattens huvudspel hittas i matchen mellan Portland Trail Blazers – Cleveland Cavaliers. Portland har 10 raka vinster och har inga viktiga kuggar skadade. Cavs har däremot både Tristan Thompson och Kevin Love skadade och har Osman och Nance osäkra till spel. Cavs visar dessutom upp ett katastrofalt dåligt defensivt arbete och mot ett Blazers i högform lär man få det tufft. Cavs har inte slagit Portland på bortaplan sen 2013. Portland har dessutom bara en förlust på lagets 17 senaste hemmamatcher. Jag spelar Portland -4,5 poäng till 1,71.

Speltips 1: fyrling @19,53 till 2 units

Speltips 2: Portland -4,5 poäng @1,71 till 8 units

Spelstopp: 00:00

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

 

 

 

Tipsa om NBA Speltips 16/3: Fyrling med Blazers som grund till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades