NBA Speltips 16/11: Houston Rockets – Golden State Warriors (Maxbet)

Godkväll basketfans! Nba resultaten har förvånat en hel del senaste dagarna. Ta bara att Mavericks slog Jazz med hela 50 poäng senast! Livebetsen fortsätter däremot att gå riktigt fint och framförallt underspelen. Det är just ett underspel jag kollat in inatt i matchen mellan Houston Rockets och Golden State Warriors. Spana in infon och avgör själv men jag kommer maxa och lira 10/10 units. Häng med!

Houston Rockets – Golden State Warriors

Alla är väl överens om att Rockets inte har gått att känna igen denna säsong. 6 vinster och 7 förluster hade nog inte många räknat med från Harden och Co. Att då få gå upp mot Golden State med 12 vinster och bara 3 förluster kan bli en övermäktig uppgift om det inte vore för att Curry saknas.

Andra bekymmer som finns i Golden State just nu är att Draymond Green lirar ikväll efter att ha varit avstängd för ett bråk med kollegan Durant. Kemin dom emellan går alltså att ifrågasätta och utan Curry så har jag svårt att se en lika god poängskörd som laget annars brukar bjuda på.

Rockets fortsätter ställa Carmelo Anthony utanför truppen och tradingrykten florerar friskt kring Mellos framtid. Samtidigt finns frågetecken på Clark och Gerald Green till denna match men basen i laget med CP3, Harden och Capela är intakt.

Inbördes har dessa lag inte klivit över linan på 217,5 poäng på de senaste 5 mötena. (6 om man räknar med mötet i summerleague). Med en Curry skadad och ett Rockets som inte alls hittat formen än så tror jag detta kan bli ett ställningskrig. 10/10 units investeras på detta maxbet. Lycka till vid rygg.

✅ Curry skadad

✅ Rockets inte i form än

✅ Lagen har inte klivit över linan på de 5 senaste mötena

⚠️ Trots att lagen läser sönder varandra så finns en enorm skottkapacitet i båda trupperna

Speltips: Under 217,5 poäng i matchen @1,94

Units: 10/10

Spelstopp: 02:00

Spelbolag: 10Bet, 50% bonus upp till 1000kr här

Tipsa om NBA Speltips 16/11: Houston Rockets – Golden State Warriors (Maxbet) till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades