NBA Speltips 16/1: Över/Under på Timberwolves – Lakers

Godkväll Spelvänner! Gårdagen började med att de fyra första matcherna på femlingen satt. Kvar var matchen mellan Portland och Golden State. Detta var ju också nattens singel. I vanlig ordning så var Warriors segstartade men när man hämtade upp underläget väntade man sig att dom bara skulle skölja över Blazers. Man hade ju ändå 12 raka vinster inbördes mot sina motståndare. Istället höll Portland undan och torsken var ett faktum. Förbaskat tråkigt. Vi tar nya tag och jag tycker mig ha funnit ett väldigt fint spelvärde på Över/Under marknaden i matchen mellan Minnesota Timberwolves – LA Lakers. Haka på!

Matchen

Twolves fick sin segerrad på 13 raka hemmavinster bruten senast av Houston Rockets. Tränare Thibodeau var besviken på att man inte visade upp det försvar som gjort laget så framgångsrikt hela säsongen. Det är alltså vad som fått fokus inför nattens match mot Lakers. Bortalaget Lakers kommer b2b inför detta möte men tränaren Walton ser possitivt på uppgiften då man inte möter ett lag som spelar lika anfallsinriktat som Pelicans dom laget fick stryk av senast med blowout siffror. 139-117. Det var full gas och inget fokus på försvar. Något som Walton inte gillar. Han efterfrågar alltså också ett betydligt bättre försvarsspel i nattens match.

Att vi får hela 1,91x insatsen på UNDER 226,5 poäng ser jag som ett klart spelvärde då lagen gått under den linan i de senaste 5 mötena inbördes. Att dessutom båda tränarna efterfrågar tightare försvar och Lakers är b2b gör att jag investerar hela 8 units på detta spel. Lycka till vid rygg.

Speltips: Minnesota Timberwolves – LA Lakers UNDER 226,5 poäng @1,91

Units: 8

Spelstopp: 03:00

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om NBA Speltips 16/1: Över/Under på Timberwolves – Lakers till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades