Nba speltips 16/1: Denver Nuggets – Golden State Warriors

Godkväll basketfans! Gårdagens rek såg riktigt bra ut när Rockets ordnade linan och Jazz och Pistons lina stod i 215,5 i halvtid. Tyvärr hände nåt så besynnerligt som att båda lagen brände precis allt i tredje quartern och gjorde bara 37 poäng tillsammans. Därmed satt bara 1/2 spel på dubbeln. Inatt tar jag ställning i stormötet mellan Denver Nuggets och Golden State Warriors. Haka på!

Tidig ”final” i Western Conference mellan Nuggets och Warriors. Förra mötet vann Nuggets med 100-98 efter en block på warriors sista layup för övertiden. Warriors har alltså hämnd att utkräva här samtidigt som man kan ta sin plats som herre på täppan i Western Conference. Skillnaden denna gång blir att Looney tar Jones plats i gsw vilket jag ser som ett bättre val av de två. Vad som däremot ser ut att bli ett avbräck för Nuggets är att Harris pajat baksida lår och har fattats senaste 4 matcherna. Han står som game time decision men jag har svårt att se att han kommer till start här. Harris stod för 28 poäng i förra mötet mellan lagen och var en stor bidragande orsak till att Nuggets kunde norpa vinsten.

Nu ska Malik Beasley ersätta Harris vilket är en helt annan typ av spelare och som gör mycket mindre poäng. Visst har Denver varit otroligt starka på hemmaplan men man fick kämpa otroligt hårt för vinsten mot Portland senast och har spelat 8 matcher redan i januari medans Warriors bara behövt spela 6. Finns verkligen krämen kvar i benen för att orka stå emot Golden State ännu en gång? Värt att tänka på är även att Curry stod för 48 poäng och 11 treor senast mot Mavs. När Curry är locked in är han otroligt svår att stoppa. Bråket mellan Green och Durant har varit som bortblåst i lagets senaste segrar och man kommer till detta möte med 4 raka segrar i ryggen. Nuggets fick däremot stryk oväntat mot Phoenix Suns innan man hoppade tillbaka med segern mot Portland.

Jag tror Curry och Warriors får sin hämnd här och spelar den raka 2an till 1,85. Investeringen blir 8 units. Lycka till vid rygg.

✅ Golden State har fått bra snurr på grejerna

✅ Nuggets har spelat 8 matcher på 2 veckor

✅ Looney istället för Jones 👍 Beasley istället för Harris 👎

✅ Curry i toppform och warriors har hämnd att utkräva

⚠️ Nuggets fina hemmastatistik

Speltips: Warriors vinner matchen @1,85

Units: 8

Spelstopp: 03:00

Spelbolag: Unibet, 200% bonus upp till 2000kr

Tipsa om Nba speltips 16/1: Denver Nuggets – Golden State Warriors till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades