NBA Speltips 16/1: Cleveland Cavaliers – Golden State Warriors

Godkväll Spelvänner! Gårdagen bjöd på ytterligare guld till våra skattkistor då rubbet satt! Singeln på Miami Heat var inget snack och Pelicans stod för en fantastisk upphämtning och kunde vinna i förlängning. Inte nog med det så satt även dubbeln jag rekade på 5spades fb grupp som heter 5spades – speltips för alla. Bli gärna medlemmar där för fler högkvalitativa rekar. Idag är det Martin Luther King day i Amerika och det bjuds på massa NBA basket med fokus på stormatchen mellan Cleveland Cavaliers och regerande mästarna Golden State Warriors. Här har jag en idé, häng med!

Matchen

Cavaliers har varit på en 5 matcher lång bortaturné och bara tagit med sig 1 vinst mot krislaget Orlando Magic. Föga imponerande för laget som stod i finalen förra säsongen. Man har förlorat med förkrossande siffror mot Raptors (133-99) Celtics (102-88) och Timberwolves (127-99). Cavs senaste match trodde nog många att man äntligen vänt trenden då man ledde med 20p men man tappade ledningen och förlorade med 2 poäng mot Pacers (97-95). Att man inte mäktat med att göra över 100 poäng i dessa matcher och samtidigt spelat uselt försvarsspel är minst sagt oroande. Idag skall man ta sig an de magnifika Golden State Warriors som börjat sin bortaturné med 2 vinster mot 2 väldigt bra lag i Bucks och Raptors. Steph Curry är tillbaka i laget efter sin skada och redo för spel idag är även de viktiga bänkspelarna Casspi, Livingston och Iguodala.

Analys

Med ett Cavs som sprungit in i en vägg jämfört med ett GSW som dansar på moln just nu så kan jag inte se något annat utfall än att Golden State bara vinner denna matchen. Cavs har absolut ett starkare hemmafacit än bortafacit men jag tror man har svårt att skaka av sig de senaste prestationerna och dessutom får GSW tillbaka många utvilade spelare. Jag spelar Golden State Warriors -5,5 poäng till 1,91. Lycka till vid rygg.

Speltips: Golden State Warriors -5,5 poäng @1,91

Spelstopp: 02:00

Spelbolag: 10Bet, nya kunder får 100% bonus. Sätt in 2000kr spela för 4000kr via denna länk

Tipsa om NBA Speltips 16/1: Cleveland Cavaliers – Golden State Warriors till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades