NBA Speltips 15/5: Houston Rockets – Golden State Warriors (Western Finals)

Godkväll basketfans! Gårdagen gick inget vidare då Cavaliers stod för en pinsamt dålig insats. Celtics fullkomligt körde över Lebrons gäng och trots 54 gjorda poäng i första quartern så fortsatte cavs att missa och Celtics kunde ta det lugnt. Spelet på över 204,5 poäng gick om intet men vi riktar om fokus till nattens match mellan Houston Rockets och Golden State Warriors. Western Finals är äntligen här!

Matchen

Houston Rockets har varit fenomenala i år. Kombinationen med James Harden och Chris Paul har gett tränare D’antoni verktygen till att bygga en offensiv trupp som haglar 3 poängare. Harden som är en stark kandidat till årets MVP har sitt livs säsong. Inatt möter man Golden State i western finals. Sett till säsongen hade jag önskat att dessa 2 lag spelade i varsin Conference. Detta är enligt mig de 2 lag som isåfall hade spelat i finalen.

Stjärnspäckade Golden State som fått Curry tillbaka slog ut Pelicans med 4-1 i matcher och Rockets slog ut Utah Jazz med samma siffror. I grundserien vann Rockets de inbördes mötena med 2-1 och hemmaplan kommer bli extremt avgörande i denna matchserie. Skulle serien gå till 7e avgörande så har Rockets fördelen att få sista matchen i sin hemmaborg. Jag tror Rockets löser uppgiften inatt och spelar Houston Rockets -1,5 poäng @1,92. Man har en skadefri trupp medans Golden State har McCaw borta med en ryggskada. Lycka till vid rygg.

✅ Rockets vann 2/3 möten i grundserien

✅ Hemmaplansfördel

✅ Skadefri trupp

✅ Chris Paul är i högform och stod för 41 poäng senast.

⚠ Golden States slutspelsrutin

⚠ Blir splashbrothers heta är dom otroligt jobbiga att möta

Speltips: Houston Rockets -1,5 poäng @1,92

Units: 7

Spelstopp: 03:00

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.