NBA Speltips 15/5: Houston Rockets – Golden State Warriors (Western Finals)

Godkväll basketfans! Gårdagen gick inget vidare då Cavaliers stod för en pinsamt dålig insats. Celtics fullkomligt körde över Lebrons gäng och trots 54 gjorda poäng i första quartern så fortsatte cavs att missa och Celtics kunde ta det lugnt. Spelet på över 204,5 poäng gick om intet men vi riktar om fokus till nattens match mellan Houston Rockets och Golden State Warriors. Western Finals är äntligen här!

Matchen

Houston Rockets har varit fenomenala i år. Kombinationen med James Harden och Chris Paul har gett tränare D’antoni verktygen till att bygga en offensiv trupp som haglar 3 poängare. Harden som är en stark kandidat till årets MVP har sitt livs säsong. Inatt möter man Golden State i western finals. Sett till säsongen hade jag önskat att dessa 2 lag spelade i varsin Conference. Detta är enligt mig de 2 lag som isåfall hade spelat i finalen.

Stjärnspäckade Golden State som fått Curry tillbaka slog ut Pelicans med 4-1 i matcher och Rockets slog ut Utah Jazz med samma siffror. I grundserien vann Rockets de inbördes mötena med 2-1 och hemmaplan kommer bli extremt avgörande i denna matchserie. Skulle serien gå till 7e avgörande så har Rockets fördelen att få sista matchen i sin hemmaborg. Jag tror Rockets löser uppgiften inatt och spelar Houston Rockets -1,5 poäng @1,92. Man har en skadefri trupp medans Golden State har McCaw borta med en ryggskada. Lycka till vid rygg.

✅ Rockets vann 2/3 möten i grundserien

✅ Hemmaplansfördel

✅ Skadefri trupp

✅ Chris Paul är i högform och stod för 41 poäng senast.

⚠ Golden States slutspelsrutin

⚠ Blir splashbrothers heta är dom otroligt jobbiga att möta

Speltips: Houston Rockets -1,5 poäng @1,92

Units: 7

Spelstopp: 03:00

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

Tipsa om NBA Speltips 15/5: Houston Rockets – Golden State Warriors (Western Finals) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades