NBA Speltips 15/4: Fyrling med Lebron i fokus

Godkväll Spelvänner! Första matcherna i nba slutspelet spelades igår. Lebron blir nog den enskilda spelare som har mest ögon på sig ikväll. Kan han leda sitt Cavs till ännu en final? Idéerna är många men här kommer min fyrling. Hakar du på? Trippeln igår satt till lite över 3x pengarna så jag hoppas slutspelsskägget fortsätter växa ikväll.

Match 1: Boston Celtics – Milwaukee Bucks

Hemmastarka Boston tar emot Bucks och trots att man varit utan sin stjärna Irving så imponerar detta Boston nåt otroligt på mig. Många spelare har tagit flera kliv framåt i Irvings frånvaro och det är framförallt det defensiva arbetet som är galet bra. Jag spelar Boston -3 poäng till 1,76

👍 Bostons defensiv

👍 Slutsspelsrutinen

👍 Stark bänk

👎Skador på Irving, Hayward, Smart och Theis

👎 Antetokounmpo är alltid ett hot

👎 Bucks är skadefritt

Match 2: Cleveland Cavaliers – Indiana Pacers

Lebron och hans Cavs tar emot Pacers. Ett Cavs som gått lite som en bergodalbana denna säsong men som hittade tillbaka efter att man tradade bort en del spelare och fyllde på laget med nya hungriga spelare. Här måste ändå Lebron bli den största faktorn mellan vinst och förlust. Rutinen han besitter i slutspel är det få spelare som kan matcha. Mot ett oerfaret Pacers så tror jag Cavs iallafall vinner detta första hemmamöte med fansen i ryggen. Jag spelar Cavs -3 poäng till 1,43.

👍Lebron James

👍 Slutspelsrutin

👍Inga skador

👎Oladipo är alltid ett hot (Dock GTD ikväll)

👎Cavs bänk

👎Högt satt lina

Match 3: OKC – Utah Jazz

OKC tar emot överraskningen Jazz som spelade upp sig betydligt efter allstarbreaket. När OKC har supertrion Westbrook, George och Mello startklara är man ruggiga för alla lag att möta. Jazz har överraskat många av storlagen denna säsong men inte OKC. Faktum är att man inte slagit dom på bortaplan sen 2014. Jag spelar OKC -3 poäng till 1,76.

👍Supertrion är skadefria

👍OKCs hemmastatistik mot Jazz

👍Westbrooks vinnarskalle

👎Brewer ser ut att inte komma till start

👎 Ricky Rubio är alltid ett hot

👎 Jazz saknar endast Sefalosha

Match 4: Houston Rockets – Minnesota Timberwolves

Här är det väl ändå inget snack. Rockets är solklara favoriter i denna matchserie och konstigt vore väl annars. I Hemmaborgen är man ruskigt bra och Harden ligger bra till att vinna säsongens MVP. Här tror jag det blir full rulle direkt och Rockets lär visa vilka som bestämmer. Inför hemmafansen kommer man inte slå av på takten och matchen bör således bli poängrik. Ser man inbördes mellan lagen så har de 5 senaste matcherna slutat med 214 poäng eller mer. Linan är satt så högt på Rockets och även om risken finns att detta blir en blowout så tycker jag att över 214 poäng till 1,62 känns betydligt mer spelvärt.

👍James Harden

👍1an mot 8an i Western

👍3 poängsskyttet

👎 Minnesota måste leverera sin del av poängen

Speltips: Fyrling @7,18

Spelstopp: 19:00

Units: 5

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

(Lite tekniska bekymmer men alla matcher skall vara på samma lapp)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.