NBA Speltips 15/4: Fyrling med Lebron i fokus

Godkväll Spelvänner! Första matcherna i nba slutspelet spelades igår. Lebron blir nog den enskilda spelare som har mest ögon på sig ikväll. Kan han leda sitt Cavs till ännu en final? Idéerna är många men här kommer min fyrling. Hakar du på? Trippeln igår satt till lite över 3x pengarna så jag hoppas slutspelsskägget fortsätter växa ikväll.

Match 1: Boston Celtics – Milwaukee Bucks

Hemmastarka Boston tar emot Bucks och trots att man varit utan sin stjärna Irving så imponerar detta Boston nåt otroligt på mig. Många spelare har tagit flera kliv framåt i Irvings frånvaro och det är framförallt det defensiva arbetet som är galet bra. Jag spelar Boston -3 poäng till 1,76

👍 Bostons defensiv

👍 Slutsspelsrutinen

👍 Stark bänk

👎Skador på Irving, Hayward, Smart och Theis

👎 Antetokounmpo är alltid ett hot

👎 Bucks är skadefritt

Match 2: Cleveland Cavaliers – Indiana Pacers

Lebron och hans Cavs tar emot Pacers. Ett Cavs som gått lite som en bergodalbana denna säsong men som hittade tillbaka efter att man tradade bort en del spelare och fyllde på laget med nya hungriga spelare. Här måste ändå Lebron bli den största faktorn mellan vinst och förlust. Rutinen han besitter i slutspel är det få spelare som kan matcha. Mot ett oerfaret Pacers så tror jag Cavs iallafall vinner detta första hemmamöte med fansen i ryggen. Jag spelar Cavs -3 poäng till 1,43.

👍Lebron James

👍 Slutspelsrutin

👍Inga skador

👎Oladipo är alltid ett hot (Dock GTD ikväll)

👎Cavs bänk

👎Högt satt lina

Match 3: OKC – Utah Jazz

OKC tar emot överraskningen Jazz som spelade upp sig betydligt efter allstarbreaket. När OKC har supertrion Westbrook, George och Mello startklara är man ruggiga för alla lag att möta. Jazz har överraskat många av storlagen denna säsong men inte OKC. Faktum är att man inte slagit dom på bortaplan sen 2014. Jag spelar OKC -3 poäng till 1,76.

👍Supertrion är skadefria

👍OKCs hemmastatistik mot Jazz

👍Westbrooks vinnarskalle

👎Brewer ser ut att inte komma till start

👎 Ricky Rubio är alltid ett hot

👎 Jazz saknar endast Sefalosha

Match 4: Houston Rockets – Minnesota Timberwolves

Här är det väl ändå inget snack. Rockets är solklara favoriter i denna matchserie och konstigt vore väl annars. I Hemmaborgen är man ruskigt bra och Harden ligger bra till att vinna säsongens MVP. Här tror jag det blir full rulle direkt och Rockets lär visa vilka som bestämmer. Inför hemmafansen kommer man inte slå av på takten och matchen bör således bli poängrik. Ser man inbördes mellan lagen så har de 5 senaste matcherna slutat med 214 poäng eller mer. Linan är satt så högt på Rockets och även om risken finns att detta blir en blowout så tycker jag att över 214 poäng till 1,62 känns betydligt mer spelvärt.

👍James Harden

👍1an mot 8an i Western

👍3 poängsskyttet

👎 Minnesota måste leverera sin del av poängen

Speltips: Fyrling @7,18

Spelstopp: 19:00

Units: 5

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

(Lite tekniska bekymmer men alla matcher skall vara på samma lapp)

Tipsa om NBA Speltips 15/4: Fyrling med Lebron i fokus till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades