NBA Speltips 15/3: Wizards blir huvudmatchen i nattens trippel

Godkväll Spelvänner! Pelicans ordnade biffen på gårdagens singel. Dock valde Cavs och Suns att ha en poängfest utan dess like och trippeln sprack på enbart den matchen. Plus i kassan ändå och vi går vidare med ännu en trippel inatt tillsammans med ett huvudspel på Wizards som blir nattens singel. Haka på!

Matcherna

Nba säsongen är lång och intensiv och det börjar märkas på många lags skadelistor. Orlando Magic var utan både Fournier och Gordon igår och fick storpisk av Spurs. De båda ser ut att inte komma till spel i nattens match mot Bucks och då saknar Magic otroligt mycket av sin offensiva spets. Även om Bucks är ettt betydligt bättre lag än Magic så har man spelat förhållandevis jämna matcher inbördes tidigare. Här tror jag Bucks bara vinner men linan är satt högt så jag nöjer mig med -6 poäng till 1,56.

Lakers har spelat riktigt bra senaste tiden och igår vann man mot Nuggets i en övertygande seger. Inatt spelar man mot ett skadedrabbat Golden State. Endast Durant ser ut att komma till spel från lagets ordinarie startfemma. Man har dessutom 2 raka förluster i bagaget. Curry, Draymond Green, Klay Thompson, West och McCaw skadade tillsammans med småskador på bänkspelare som förmodligen behöver göra några minuter ändå. Nej här tror jag +9,5 poäng till Lakers räcker långt som bara är utan Ingram från startfemman. Lakers +9,5p alltså till 1,57.

Nattens Huvudmatch och singelspel hamnar på mötet mellan Boston Celtics och Washington Wizards. Ett Boston som skall klara sig utan Irving, Smart, Brown, Theis, Hayward och Horford. Washington har däremot bara Wall långtidsskadad och har klarat sig bra i hans frånvaro. Att vi får hela 1,92 på Wizards -3,5 är bara att tacka för då dom möter ett Boston utan Kapten Irving och som får ställa upp med bänken mer eller mindre. Lycka till vid rygg.

Speltips 1: Trippel @4,70

Speltips 2: Wizards -3,5 poäng @1,92

Units: Trippel 3, singel 7

Spelstopp: 00:00

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om NBA Speltips 15/3: Wizards blir huvudmatchen i nattens trippel till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades