NBA Speltips 15/2: Golden State blir idén i nattens femling

Godkväll bettingfans! Igår kunde vi glädja oss åt att båda singlarna fyllde våra fickor. OKC spelade riktigt bra men Cavs kunde tillslut knipa vinsten med 8 poäng. Rockets bröt Twolves hemmastreak på 13 matcher utan förlust och det gjordes dessutom i överlägsen stil. Inatt bjuder jag på en femling till 14,42x insatsen där Golden State blir grundidén och nattens singel. Haka på!

Matcherna

Vilken omgång vi bjuds på! Gemensamt för samtliga matcher som jag valt ut är att samtliga lag jag valt vunnit minst 5 senaste inbördes mötena mot sina motståndare. Skadeläget i varje trupp ser bra ut. Form i varje trupp i förhållande till motståndet. Att man klivit över handikapplinan i minst 4 av de 5 senaste mötena. Sällan får man dessa förutsättningar i hela 5 matcher i en nba omgång. Matcherna är följande.

NY Knicks – Washington Wizards, Wizards -3 poäng.

Brooklyn Nets – Indiana Pacers, Pacers -3 poäng.

Memphis Grizzlies – OKC, OKC -2,5 poäng.

Portland Trail Blazers – Golden State Warriors, Golden State Warriors -4,5 poäng.

Chicago Bulls – Toronto Raptors, Raptors -3,5 poäng.

Analys

Nattens singelspel blir Golden State som har vunnit de 11 senaste matcherna mot Portland. NY Knicks spelar utan Porzingis och har 7 raka förluster. Nets har bara 1 vinst på lagets 11 senaste matcher. Raptors kommer med 6 raka vinster inför dagens match. Grizzlies har bara 1 vinst på lagets senaste 9 matcher. Alla lag jag spelat på har som sagt tidigare också slagit sina motståndare i 5 senaste inbördes mötena.

Jag vill samtidigt påminna om att en femling ska ses just för vad det är och insatsen bör anpassas därefter. Med det sagt önskar jag alla som ryggar lycka till.

Speltips 1: Femling @14,42

Speltips 2: Golden State warriors -4,5 poäng @1,70

Units: Femling 2 units, Singel 8 units

Spelstopp: 01:30

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

 

 

 

Tipsa om NBA Speltips 15/2: Golden State blir idén i nattens femling till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades